VadeVi
Palamós estrena la tria popular dels millors vermuts de l’any
  • CA

Aquest diumenge 8 de maig comença oficialment el concurs que tria els millors vermuts de l’any. I ho fa a Palamós, en el marc d’una jornada en la qual totes les persones que s’apropin al Passeig de Mar entre les 11h i les 14h del migdia podran tastar i posar a nota als vermuts que enguany competeixen als Premis Vinari.

Els vermuts guanyadors es donaran a conèixer el dia 1 de juliol en una gala que tindrà lloc a la ciutat de Reus. Les categories en què competeixen els vermuts són: tradicionals blancs, tradicionals rojos o negres, tradicionals reserva, i altres estils de vermuts, que inclouen els daurats, taronges, rosats, secs i extra-dry blancs o negres.

Precisament, durant la jornada de Palamós les persones assistents podran tastar i avaluar els productes corresponents a totes aquestes categories, a més de contribuir a decidir el premi a la millor etiqueta, en la qual també hi competeixen alguns dels vermuts que s’han inscrit enguany a la competició.

Estand dels vermuts blancs, sense etiqueta, que es poden tastar -a cegues- i votar | E.V.
La segona categoria de vermuts, els negres, també oberts a votació popular | E.V.
Els vermuts reserva, tercera de les categories del concurs | E.V.
Durant la jornada també hi ha la possibilitat de triar la millor etiqueta | E.V.

Finalitzada la jornada d’avui, la propera cita popular serà a Cambrils (22 de maig), al Mercat de Sant Pere de Terrassa (28 de maig) i al Mercat de la Independència de Terrassa (11 de juny); la cita a El Masnou està encara per confirmar. Abans, però hi haurà la jornada professional, prevista pel dilluns 16 de maig a Casa Navàs de Reus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa