VadeVi
Premis Vinari 2023: què necessites saber sobre l’onzena edició del concurs

Els Premis Vinari de vins catalans han encetat la seva onzena edició; i mentre l’organització avança en els preparatius de la nova cita amb el certamen, el sistema d’inscripcions continua obert per tal que tots els cellers, productors i cooperatives puguin presentar les seves candidatures.

Fem un repàs d’algunes de les informacions que us poden interessar abans de presentar un vi o un altre en una categoria o l’altra.

Com fer la inscripció?

  1. Cal accedir al lloc web premisvinari.cat i crear un compte d’usuari. Aquest serà l’usuari que el celler podrà utilitzar per entrar al sistema sempre que ho vulgui o consideri necessari.
  2. Completar el formulari d’inscripció amb les dades del celler elaborador i cada fitxa individual per cada referència de vi on es demana informació detallada sobre el producte.
  3. Empaquetar els vins (4 mostres per referència) i fer-los arribar a la seu corresponent i en el marc de les dates estipulades segons informació detallada a les bases.

Els resultats es donaran a conèixer a través de la web de Vadevi i es difondrà àmpliament pels mitjans de comunicació especialitzats i generalistes.

Calendari dels Premis Vinari de vins 2023

El període d’inscripcions per participar en l’11a edició del concurs finalitza aquest pròxim 21 d’abril de 2023.

Les mostres s’hauran d’enviar a la seu corresponent a partir d’aquesta data, però en cas de no arribar a temps, hi haurà l’opció d’enviar les mostres directament a la ubicació de la preparació del tast, que ara per ara està per determinar.

Jornades de tast i avaluació dels vins

  • Tastos preliminars: Del 29 de maig al 2 de juny
  • Tast final de la resta de categories: setembre

Publicació de Resultats:

  • Categories joves: meitats de juny
  • Gala dels Premis Vinari: primers d’octubre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa