VadeVi
Els Premis Vinari sumen ‘Nieves Energia’ com a nou patrocinador

Els Premis Vinari de vins catalans d’aquest 2023 ja estan en ple rendiment. De fet, en tot just una setmana estaran immersos en la fase inicial dels tastos que avaluaran totes i cadascuna de les mostres presentades a l’onzena edició del concurs.

Més enllà de les novetats pròpies del certamen, els Vinari estan d’enhorabona perquè acaben de signar un acord de col·laboració amb un nou Grup que se suma a la tasca de difusió i promoció dels vins catalans. Nieves Energia entra com a nou patrocinador dels Premis Vinari.

Nieves Energía, més de 30 anys

Nieves Energia és un grup familiar català amb més de 30 anys d’experiència en el sector, que ofereix una proposta diversificada d’energia. Posen el focus en el servei i l’acompanyament als nostres clients per a satisfer totes les seves necessitats energètiques. La marca, es va fundar en el 1991 com Petronieves i es va consolidar com a Grup Nieves el 2020.

Les seves àrees d’actuació passen des de tenir la seva pròpia operadora petrolífera, AXOIL (l’operadora petrolífera independent més gran d’Espanya), estacions de servei (enfocades principalment per a professionals), transport de combustible (per a gasocentres, gasolineres i transportistes), comercialització d’electricitat i gas (empreses, PIMES i Comunitats de propietaris), energies renovables (solar fotovoltaica i aerotermia per a empreses, PIMES i Comunitats de propietaris) i distribució de gas butà i propà (bombones, estufes d’exterior, revisió i manteniment de gas).

L’especialització en aquests sis àmbits energètics la consoliden com a una empresa de referència al sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa