VadeVi
Vins el Cep revalida el Vinari a la millor activitat enoturística solidària
  • CA

La iniciativa enoturística ‘Cep Passes Solidàries’, de Vins el Cep, a Sant Sadurní d’Anoia, ha repetit com a guanyadora a la Millor Iniciativa Solidària dels Premis Vinari d’Enoturisme. A l’acte de lliurament dels guardons que ha tingut lloc aquest 9 de juny al Celleret de Família Torres de Pacs del Penedès, el jurat va reconèixer aquest projecte amb solera solidària que, enguany, a més a més, s’ha sumat a la Campanya Emergència a Ucraïna de Sant Joan de Déu.

Els participants a l’activitat ‘Ceps Passes Solidàries passegen vora les vinyes del Penedès | Vins el Cep

Passeig, aprenentatge, degustació i solidaritat

Per recaptar fons per ajudar els refugiats que fugen de la invasió russa, a qui cal garantir les necessitats bàsiques, el celler penedesenc va organitzar la cinquena edició d’aquesta activitat el passat 28 de maig.

‘Ceps Passes Solidàries’ consisteix en una caminada de sis quilòmetres per les vinyes del projecte, coneixent els terrers del Clot del Roure i de Can Prats amb un expert explicant l’origen dels sòls, la flora i la fauna local i també quins són els treballs a la vinya, amb una aturada per esmorzar i degustar cava i vi i un final tot dinant entre vinyes.

En aquesta darrera edició, la meitat de la recaptació va anar destinada a la Campanya Emergència a Ucraïna de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, una congregació amb presència internacional que atén persones que han fugit de la guerra en els 9 centres socials que té a la mateixa Ucraïna i a la veïna Polònia.

En total, l’Orde està donant allotjament i acompanyament a més d’un centenar de persones i oferint atenció sanitària gratuïta a desenes de persones als hospitals que té.

Consulta aquí el llistat complet dels Premis Vinari d’Enoturisme d’aquest 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa