VadeVi
Wine Palace s’incorpora als Premis Vinari com a nou patrocinador

Els Premis Vinari estan d’enhorabona. Aquests dies, coincidint amb les jornades de tast i avaluació dels vins que competeixen a l’onzena edició del concurs, s’acaba de tancar un acord de col·laboració amb Wine Palace, la principal cadena d’establiments especialitzats en la venda de vins, destil·lats i productes delicatessen de Catalunya.

En total, tenen vint-i-vuit botigues funcionant arreu de Catalunya | Foto: Wine Palace

L’acord permetrà doncs sumar sinergies i ampliar la difusió de la producció vitivinícola de Catalunya. I s’anirà concretant a partir d’accions conjuntes, entre les quals, el fet que facilitaran la distribució i la compra d’aquells vins que obtindran medalles de plata, or o gran or en cadascuna de les diverses edicions del certamen. L’estrena, serà aquest mes de juny, quan es donin a conèixer els millors productes de les categories joves: els millors blancs, negres, rosats i escumosos d’anyada que hauran convençut, després d’un tast a cegues, els diversos professionals que formen part del jurat.

Sumat a aquesta acció, aquests dies s’està treballant en altres propostes que s’aniran concretant i es donaran a conèixer en els pròxims dies.

‘Wine Palace’ té vint-i-vuit establiments arreu de Catalunya

Les botigues Wine Palace són establiments especialitzats en venda de vins, destil·lats i productes delicatessen. En data d’avui, té oberts 28 establiments arreu de Catalunya, havent sumat els dos darrers al barri del Poble Nou de Barcelona (desembre 2022) i al Port Marina de Premià de Mar, al Maresme, l’estiu passat.

I ho fa des de l’any 2000, en què van inaugurar la primera botiga a Roses, i sumant una expansió continuada que primer va tenir el focus en les comarques gironines, i que ara ha ampliat a la zona de Barcelona i Tarragona, amb botigues a Salou i Vila-seca. La seu amb les oficines centrals i centre logístic continua estant a Vilamalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa