VadeVi
Els Vinari i Parker encapçalen les notícies més llegides del 2015
  • CA

Els resultats dels Premis Vinari 2015 i la llista de puntuacions de la llista Parker de 2015 encapçalen el rànking de les notícies del VADEVI.cat més llegides durant aquest any que ara s’acaba. La resta de notícies que apareixen al top 10 són, de més a menys clics:

– Tast Vermell de Peguera: el negre vermell d’or

Notes de tast del vi que es va endur la màxima distinció dels Premis VInari 2015, el Gran Vinari d’Or.

– Edetària i Vall Llach, els millors de la Guia de Vins de Catalunya

La Guia de Vins de Catalunya es publica anualment amb puntuacions sobre els vins catalans. Enguany han publicat la 8a edició.

– Els 122 imprescindibles

Llistat dels finalistes dels Premis Vinari 2015, que es tastaren a Rubí, de nou a cegues, per a definir els pòdiums definitius del tercer any de concurs.

– 30 minuts sobre el vi català

Televisió de Catalunya va produir i emetre un reportatge sobre dos de les zones productores de vi de Catalunya: l’Empordà i la Terra Alta.

– Cartavi 2015: els 12 restaurants amb millor selecció de vi catlà

Cartavi és un concurs que avalua la presència de vins catalans a les cartes dels restaurants.

– La garnatxa blanca domina en els blancs joves dels Vinari 2015

En aquesta tercera edició del concurs de vins de Catalunya es van fer públics els vins finalistes per categoria. Aquesta notícia fou la primera en presentar els vins que competien per l’or en la categoria de blancs joves, és a dir, aquells que no tenen cap tipus de criança.

– Núria Altés: “Fa 10 anys a Barcelona ningú donava res pels vins de la Terra Alta”

Entrevista a la propietària del celler Herència Altés, ubicat a Batea (Terra Alta) en el qual explica com ha evolucionat la comarca en els darrers anys.

– Catalunya no és la Toscana

Article d’opinió que signava Leandre Romeu sobre un viatge que feia a la Toscana i on constatava que allí es consumeix més vi del país que no pas passa a Catalunya.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa