VadeVi
Albet i Noya Col·lecció Syrah 2007: ecologia plaent

[fitxatecnica]Albet i Noya Col·lecció Syrah 2007
DO Penedès.
Vi procedent de l’agricultura ecològica
Preu Aprox. 15 €
Etiquetat en català
Tel. 938 994 812[/fitxatecnica]La varietat de raïm sirà és la més mediterrània de les d’origen francès, procedent de la Vall del Roine.

Per això, de les foranes, és la que a Catalunya aconsegueix més coincidència entre la maduració en sucre dels grans de raïm i el cicle vegetatiu de la planta, amb la pell, la raspa i els pinyols també madurs i poc aspres.

En el cas d’aquest Col·lecció Syrah 2007, això es tradueix en un vi amb un gran equilibri entre potència, amb color i grau elevats, tacte dens i ferm i alhora, vellutat i poc agressiu.

A les aromes s’escapa del prototip de sirà floral i afruitat i ofereix un ventall de matisos complex, on destaquen les espècies i les plantes aromàtiques, pebre negre, llorer i tabac negre, amb només un punt lleu de torrat que acompanya un final llarg on acaba apareixent la fruita madura, pruna negra i magrana.

Amb el valor afegit de procedir de l’agricultura ecològica, que exclou tot tipus de tractaments amb productes quimicosintètics (herbicides, pesticides i adobs) i manté l’equilibri i la fertilitat natural del sòl sense generar residus.


Els vins d’Albet i Noya procedeixen de l’agricultura ecològica FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa