VadeVi
Castell Pesillà Excepció 2009: un dels nostres

[fitxatecnica]Castell de Pesillà Excepció 2009
Celler Arnaud de Villeneuve
DO Costers del Rosselló
PVP Aprox 6 €
Etiquetat en català
Tel.: 932 841 323[/fitxatecnica]La novetat de la marca rossellonesa Castell de Pesillà per aquest cap de setmana va ser la presentació de l’anyada 2009 del rosat Excepció

És un vi de caràcter mediterrani, elaborat amb sirà i garnatxa i un petit percentatge de carinyena (a l’Estat francès no arriba l’absurda prohibició del nom tradicional d’aquesta varietat que fa anomenar-la samsó a l’Estat espanyol per la coincidència amb el de la DO aragonesa Cariñena).

És un rosat de color lleument violat d’intensitat mitjana-alta, més en la línia tradicional dels rosats catalans que en la dels francesos, que generalment són més pàl·lids.

Es distingeix pel tacte dens i estructurat, greixós en sentit positiu, i tot i així, amb un pas molt fresc a la boca.

Les aromes són netes, de cirera, maduixots i un punt de plàtan madur i és una aposta pels rosats elegants, llargs i voluminosos a la boca, no basats només en els arguments únics de la frescor i la llaminadura fàcil, I que de cara al bons temps i la calor, quan pot fer fa mandra demanar un negre, pot ser un alternativa plaent i de qualitat.


EL CELLER ROSSELLONÈS ARNAUD DE VILLENEUVE HA APOSTAT PER L’ETIQUETATGE EN CATALÀ ALS VINS CASTELL DE PESILLÀ FOTO: CELLER ARNAUD DE VILLENEUVE

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa