VadeVi
Recaredo Subtil 2015 Corpinnat, segona fermentació amb most de les pròpies vinyes
  • CA
Recaredo Subtil 2015

!–akiadsense–>

Recaredo Subtil 2015 Brut Nature Corpinnat

100% xarel.lo

Ecològic i biodinàmic

47 mesos de criança en ampolla

Celler Recaredo (Corpinnat)

Preu aprox.: 31,70 euros

Tel.: 93 891 02 14

Mail: [email protected]

Web: https://www.recaredo.com/

En la seva obsessió per elaborar vins escumosos que reflecteixin tan com sigui possible el seu terrer, Recaredo ha donat un pas més i ha substituït el sucre ecològic refinat de canya en el procés de la segona fermentació per most flor ecològic provinent de les seves vinyes o per most concentrat rectificat ecològic.

Aquest projecte el van iniciar l’any 2013 i han anat avançant any rere any fins aconseguir que tota la producció fes la segona fermentació amb most ecològic des de l’anyada 2017. En el Recaredo Subtil 2015, referencia que s’ha posat a la venda recentment, la segona fermentació s’ha produït per primera vegada amb most ecològic obtingut de les seves pròpies vinyes.

El Recaredo Subtil és un escumós de llarga criança, surt al mercat amb una criança de 47 mesos en ampolla, elaborat amb raïms de xarel.lo de la seva Finca del Roure. El fet d’utilitzar most flor ecològic provinent de les seves vinyes fa que aquest escumós tingui una graduació alcohòlica de 10,5% vol.

Servit a la copa presenta un color groc palla amb reflexes daurats. Net i brillant, amb una bombolla present i molt fina.

En nas té una bona intensitat, oferint aromes de fruites d’os madura, préssec, albercoc, ben acompanyades per notes balsàmiques, anisades i per tot un reguitzell d’aromes provinents de la seva llarga criança, llevats, brioixeria i notes torrades

En boca té una entrada àmplia, amb un carbònic fonedís al contacte amb la llengua que li atorga cremositat i una molt bona acidesa que li dona frescor. El pas de boca és vertical, afruitat i marcat per les aromes de la seva criança. És llarg i persistent.

És un escumós molt elegant, gastronòmic, que ens servirà per acompanyar qualsevol producte o elaboració gastronòmica que ens puguem imaginar, del més senzill al més sofisticat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa