VadeVi
Vi d’Auba Can Vetla negre 2007: avantguardisme tradicional

[fitxatecnica]Vi d’Auba Can Vetla negre 2007
DO Pla i Llevant – Mallorca
PVP Aprox. 19,50 €.
Etiquetat en català.
Tel. 699 096 295[/fitxatecnica]Els vins mallorquins han viscut una revolució afavorida pel fet que a l’illa hi conviu la tradició agrícola amb l’activitat turística, que ha posat en contacte els elaboradors locals amb els millors vins del món.

Per aquest motiu els restauradors illencs, malgrat un cert escepticisme inicial, han acabat per entendre el valor afegit que els vins autòctons tenen per a la gastronomia local.

Una de les últimes incorporacions ha estat el celler Vi d’Auba. El vi més especial que elaboren és el Can Vetla, un monovarietal de callet amb dotze mesos de bóta, que té com a principal virtut l’aparentment contradictòria modernitat d’elaborar-se amb una varietat tradicional.

Això li dóna una personalitat molt forta basada en la tipicitat: color sorprenentment pàl•lid i transparent, de cirera poc madura i aromes d’ametlla torrada i garriga. A la boca és molt fi, suau i de cos lleuger, fresc i malgrat tot, llarg i agradable, amb un reregust en que destaca la vainilla i la fruita fresca. I quan un vi té qualitat i originalitat, poc més se li pot demanar.


EL VI D’AUBA CAN VETLA ÉS UN MONOVARIETAL DE CALLET FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa