VadeVi
Corpinnat s’associa amb l’art a través de joves talents del territori
  • CA

La segona edició del Festival Gastronòmic Corpinnat ja està en plena activitat amb gairebé totes les places exhaurides. “Una proposta d’èxit‘, en paraules de l’organització avalades pels cartells de complet que els anima a seguir pensant en futures edicions i en la incorporació de novetats que aportin més valor afegit al projecte enogastronòmic.

Una de les novetats que ja s’ha formalitzat en aquesta segona convocatòria té a veure amb l’art i les joves promeses del territori. I és que van arribar a un acord amb l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès per tal que els estudiants dels seus cicles formatius d’art plàstic i disseny fossin els encarregats de pensar i crear el cartell del Festival.

“La idea neix amb l’objectiu de generar noves sinergies amb el territori i l’art, comenten amb Vadevi des de l’entitat organitzadora, “i a més a més ens permet potenciar els talents locals“, afegeixen.

En aquesta primera convocatòria un grup de quinze alumnes van presentar sis propostes que s’han anat descartant a partir de les votacions del professorat fins que s’ha arribar a la proposta definitiva, la que ha donat llum i color a la segona edició de la cita enogastronòmica d’aquest 2022.

Proposta guanyadora del concurs | Corpinnat

El concurs ha vist competir dissenys i tècniques de treball diferents i finalment ha guanyat una tècnica fotogràfica feta amb líquids i pigments alimentaris. Com a premi, doncs, la visibilitat d’esdevenir la imatge del festival, i a més a més una beca per valor de 400 euros que cedeix Corpinnat a l’Escola i que aquesta que destinarà a la compra de material.

‘Estem molt contents amb la participació, no només pel fet de sumar més art a la proposta enogastrònimica, sinó també perquè ens permet generar un vincle entre la gent jove i el territori i donar a conèixer millor Corpinnat’, diran des de l’entitat. De fet, hi ha hagut tan bona sintonia que la voluntat d’ambdues parts és la de repetir de cara a futures edicions del festival.

Recollim a continuació els altres cinc cartells que es van presentar.

Els cartells s’han inspirat en Corpinnat i el Festival, combinant diverses tècniques | Corpinnat
Els cartells es podran veure exposats en tots els cellers membres de Corpinnat coincidint amb algun dels sopars | Corpinnat

L’exposició dels cartells visitarà tots els cellers Corpinnat 

Els sis cartells finalistes s’exposaran a tots els cellers de Corpinnat coincidint amb algun dels sopars programats fins el proper 31 de juliol. “És una exposició senzilla, però que permetrà veure el nivell de totes les propostes presentades”, apunten des de l’entitat.

Millor Experiència Enogastronòmica de 2021

El Festival Gastronòmic CORPINNAT ha rebut aquest estiu el reconeixement a la Millor Experiència Enogastronòmica 2021 dels Premis Vinari d’Enoturisme. Un premi que reconeix, entre d’altres, la bona rebuda de la proposta que va reunir al voltant de les taules de cellers de l’associació unes 2.500 persones i un total de 65 sopars preparats per xefs de 59 restaurants diferents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa