VadeVi
La DO Montsant organitza dues activitats virtuals durant la 26a Fira del Vi de Falset
  • CA

La 26a Fira del Vi de Falset se celebra enguany combinant la versió digital i presencial. El programa ofert pels cellers s’estendrà al llarg de tot el mes de maig, sempre que la situació sanitària ho permeti, i les activitats digitals se celebraran del 30 d’abril al 2 de maig, coincidint amb els dies en què s’hauria celebrat l’esdeveniment.

Aquest programa digital inclourà activitats, concerts i tastos virtuals que s’emetran des del Teatre l’Artesana de Falset a través de les xarxes socials de la Fira del Vi i del canal de teleservei de l’Ajuntament de Falset. Entre aquestes propostes, la DO Montsant organitzarà dos tastos dirigits a professionals i a públic final.

El dissabte 1 de maig al migdia (13:00h) tindrà lloc un Tast de Garnatxes i Carinyenes de la DO Montsant, on dos representants de la DO s’encarregaran d’acompanyar als participants en un recorregut per les diferents zones i la diversitat de sòls de la DO Montsant a través de les seves varietats tradicionals. Tots dos conductors estaran acompanyats d’un sommelier que s’encarregarà de donar una visió externa de la DO i de buscar la interacció amb el públic que seguirà el tast des de casa.

Els seguidors, que podran participar del tast a través d’una plataforma digital, tastaran 9 vins que es poden adquirir a través de la botiga online de la DO Montsant, i que es venen en un pack d’ampolles individuals de 60 ml. en una edició especial i limitada a 40 unitats.

A més d’aquest tast, dissabte a les 21:00h tindrà lloc un altre tast de caràcter més informal. Es tracta del primer Combat de Vins Montsant, on 3 conductors triaran 3 vins cadascun, sense que els contrincants -ni el públic a casa- sàpiga de quins vins es tracta. A partir d’aquí, cada participant haurà d’endevinar el màxim nombre de característiques d’aquells vins (varietats, anyades, zones…) al mateix temps que buscaran provocar i reptar als seus contrincants. Un tast a cegues, dinàmic i divertit que servirà per aprendre més sobre la DO Montsant i els seus vins d’una manera lúdica.

En aquest cas també es poden adquirir els vins a la botiga de la DO Montsant en packs d’ampolles individuals de 60 ml. i també en edició limitada a 40 unitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa