VadeVi
[vídeo] Aquesta Setmana Santa, escapa’t a la Terra Alta
  • CA

El destí us espera amb els braços oberts. La Terra Alta està aquests dies esplèndida amb l’arribada de la primavera i la seva Ruta del Vi té moltes ganes de rebre visitants, persones que tinguin ganes de tastar-la, passejar-la i compartir-la coincidint amb aquests dies de Setmana Santa.

“El millor vi és el millor compartit, i de compartir va la nostra terra”, diu l’espot promocional d’aquesta ruta, que convida a veure i beure un territori, així com a descobrir els “secrets que guarden les garnatxes i catedrals del vi” i passejar per uns paisatges que són “postals de vi fetes realitat”.

La Ruta del Vi de la DO Terra Alta és una iniciativa que permet descobrir i conèixer el territori d’una manera fresca, àgil, divertida que inclou ofertes i experiències per a tots els públics i una varietat de paisatges, dins la mateixa comarca, que sorprèn i convida a repetir.

En total, més de 50 activitats de diferents temàtiques i adreçades a tot tipus de públics on es poden trobar des de visites a cellers fins a cursos d’iniciació al tast de vins, tallers de verema, visites històriques…, un conjunt de propostes que conviden els visitants a conèixer el territori de la garnatxa blanca.

Cartell de la Ruta del Vi DO Terra Alta

Ruta del Vi de la DO Terra Alta, un projecte de futur

Aquesta nova Ruta terraltina es va presentar oficialment a finals d’octubre de l’any passat, el 2021, en una trobada al municipi de Batea. Una proposta que lliga el vi amb la gastronomia, amb el patrimoni història i cultural d’una comarca que cada cop s’obre més a l’enoturisme per poder rebre i satisfer les demandes més exigents dels turistes del vi.

Un “nova finestra al món” que s’està promocionant a través de diverses campanyes i accions com aquest espot audiovisual així com un lloc web on es podran consultar i reservar les diverses activitats de les diferents empreses que en formen part.

La Ruta del Vi de la DO Terra Alta és un projecte de col·laboració publico-privada que involucra diferents agents tant de la demarcació de Tarragona com de la comarca de la Terra Alta, com ara la DO Terra Alta i els seus cellers, el Consell Comarcal de la Terra Alta, la Diputació de Tarragona mitjançant el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta.

“Una iniciativa ambiciosa i creativa, innovadora i inclusiva”, en dirà el president de l’entitat del vi terraltí, Joan Arrufí. “Un projecte de futur que donarà vida i notorietat al territori a través dels seus vins, les seves garnatxes i de la denominació d’origen”, dira Joan Arrufí, president de la DO. De fet, segons l’entitat promotora, el projecte pretén situar la Terra Alta entre les destinacions enoturístiques demandades de Catalunya, amb una oferta atractiva i competitiva basada en criteris de sostenibilitat i turisme responsable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa