VadeVi
Cinc vermuts excel·lents per fer l’aperitiu
  • CA

És cert que podem fer l’aperitiu cada dia, és una costum de la qual gaudim i repetim, però sembla que vingui més de gust quan s’apropa el cap de setmana. Sigui com sigui, aquesta tradició tant arrelada a casa nostra ja no només esdevé un reclam per la trobada amb la colla i la conversa distesa abans de dinar, sinó també perquè cada cop el producte que compartim, el vermut, ens agrada més. I és cert que cada cop estem oberts a tastar novetats o noves fórmules d’aquelles secretes que es van transmeten entre generacions i que ens permeten conèixer i viatjar, a través del producte, de punta a punta del país.

Si sou tastaolletes i us agrada donar l’oportunitat a noves marques, preneu nota d’aquests que han estat reconeguts en la darrera edició dels Premis Vinari dels vermuts com els millors de la seva categoria. Tot plegat, a partir d’un tast a cegues entre prop d’una setantena de candidatures diferents.

  • Si sou de vermuts blancs, anoteu: Yzaguirre Clásico Blanco de Bodegas Yzaguirre.
  • Si preferiu el vermut negre, demaneu Dos Déus Origins Red, de Priorat B&D Lab.
  • Us agraden amb una mica de criança? Miró Gran Reserva, de Vermuts Miró.
  • Si entre l’oferta, us decanteu per vermuts innovadors, trieu el Dos Déus DIP Fumat, de Priorat B&D Lab.

I si sou dels qui us crida l’atenció el disseny i com es vesteixen les ampolles, us recomanem també el Vermut Xalar de Coca i Fitó, que més enllà de ser un producte que us agradarà, també va ser el guanyador del premi a la millor etiqueta d’aquesta darrera edició del concurs que anualment premia els millors vermuts de Catalunya.

En tot cas, malgrat creiem que aquests cinc vermuts us poden agradar, teniu també altres propostes que van obtenir medalles d’or i de plata al concurs que també gaudireu. Aquí teniu la llista completa dels millors vermuts de l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa