VadeVi
Els mallorquins de La Vermutera tastaran pels Premis Vinari dels Vermuts 2017
  • CA

Asseguren que un dels revulsius van ser els Premis Vinari. “Després de la primera edició dels Premis Vinari dels Vermuts ens vam posar en contacte amb els elaboradors per tal de poder distribuir-los a Mallorca i a més per poder organitzar diferents esdeveniments que tenguessin el vermut com a eix central”, explica Xisco Albertí un dels socis de La Vermutera.

!--akiadsense-->

Amans del vermut de tota la vida, van començar organitzant tastos per tornar a donar a conèixer aquest producte i per mostrar que allò que havia estat tradicional podia ser també modern.

La Vermutera no és un local, ni és un bar, és una empresa que es dedica a organitzar i moure el vermut arreu de l’illa per fer que sigui present als màxim d’esdeveniments possibles.

Originàriament eren 3 socis, ara són dos i comparteixen un estudi de disseny gràfic a Palma. Ara bé, diu Albertí, tot i que no és la nostra principal activitat “ens aixequem pensant en vermut i ens en anem a dormir pensant en vermut”.

Creuen que a diferència de Catalunya, que amb menor o menor mesura la tradició de fer el vermut mai ha acabat de desaparèixer del tot, a Mallorca, diu un dels dos responsables de La Vermutera, s’havia deixat de fer.

Ara però, des de fa tres anys és habitual no només que la gent faci el vermut sinó que a més aquesta beguda, sigui present a inauguracions de locals, tastos específics o festes i celebracions en les que el vermut és el protagonista.

Albertí serà el representant de La Vermutera en aquesta edició dels Premis Vinari i serà un dels membres del jurat d’aquesta 3a edició.

I afegeix que la feina que han fet els Premis Vinari pel que fa a la recuperació no només del vermut sinó de promoció per donar a conèixer tot el que s’està fent a Catalunya en aquests moments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa