VadeVi
Palamós estrena la votació popular dels Premis Vinari de vermuts 2021
  • CA

Els Premis Vinari de vermuts ha iniciat aquest any un sistema d’avaluació mixta dels productes que competeixen a concurs. Així, els prop de setanta vermuts que enguany participen a la setena edició, s’enfrontaran a un jurat professional (en una jornada prevista pel dia 10 de maig a Reus) i als paladars exigents dels consumidors, el veredicte del qual se sumarà al dels experts. La primera sessió popular tindrà lloc el dia 1 de maig a Palamós.

Les persones que assisteixin a les mostres de vermuts dels Premis Vinari votaran a cegues, com el jurat d’experts, sense conèixer la marca ni la etiqueta, quin és el seu vermut preferit. També es podran gaudir i degustar les marques de vermuts participants al “Vermut-Bar”, on es podran comprar tastos de vermuts i aperitius i també algunes ampolles, per qui vulgui seguir gaudint del producte a casa seva. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar els vermuts al màxim de gent possible per tal de posar en valor la proximitat i la qualitat del nostres vermuts. En el cas de Palamós, s’organitzarà un circuit tancat a la Plaça Catalunya del municipi.

Aquesta activitat s’emmarca dins una campanya de promoció del vermut que ha programat Palamós per als mesos d’abril i maig, en la qual s’hi ha programat diverses actuacions musicals, el Festival Terra de Mar i la possibilitat de gaudir de vermuts i tapes en diversos establiments del municipi. Podeu consultar tota la programació seguint aquest enllaç.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de visitpalamos⚓ (@visitpalamos)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa