VadeVi
Ple fins dalt a la primera jornada de la Fira del Vermut de Catalunya
  • CA

Primera jornada i gran resposta de públic. Milers de persones han pogut tastar els millors vermuts catalans de les marques seleccionades als Premis Vinari. Deu estands de cellers i cinc espais gastronòmics de diversos comerços santcugatencs han servit, sense parar, gots de vermut i especialitats alimentàries al llarg de tota la jornada.

“Ens ve gent preguntant pel vermut que ha guanyat el Gran Vinari d’Or”, explicava Laura Prats, de Vermuts Miró, una de les parades més sol·licitades del dia. I afegeix: “El públic de Sant Cugat és molt educat i respectuós, a més d’interessat per la qualitat dels productes que els oferim”. Una opinió compartida per les diverses parades gastronòmiques que no han aturat l’elaboració d’aliments complementaris, imprescindibles per fer el vermut.

Les activitats específiques també han estat un èxit de públic, com la masterclass de vermuts que ha impartit Ester Bachs. I, a la tarda, el taller de pintura amb vins de Marta Arañó, que també ha omplert la carpa de la Fira. La música també ha acompanyat l’esdeveniment, amb Guillem Jubany trio i Soul of Fusió.

Diumenge de vermuts

Però el dia del vermut és, tradicionalment, el diumenge. Per això la segona jornada de la Fira de Vermuts de Catalunya arriba amb totes les garanties per acostar, un dia més, els premis guardonats als Premis Vinari de Vermuts a peu de carrer. La Fira obrirà, puntualment, a les onze del matí i mantindrà l’activitat fins les cinc de la tarda.

Per a aquest diumenge, la major part dels estands han reforçat les existències perquè les han exhaurit al llarg del dissabte. Diumenge, torna l’hora del vermut. Del millor vermut.

Programa

DIUMENGE 11h-16h

11:00h – Comença la segona jornada de la Fira del Vermut

Durant tota la jornada:

-Tast dels millors vermuts de Catalunya segons els Premis Vinari

-Aperitiu amb productes de comerços locals

A L’ESCENARI DE LA PLAÇA:

-11:30h – 12:00h Actuació musical “Sandra Cooper & Guillem Jubany Duo”

A LA SALA TASTOS TR3SC

-12:00h – Masterclass de vermuts i tast sensorial de botànics que s’utilitzen en la seva elaboració, amb Guillem Panisello i Blanca Ozcáriz

-13:00h – Taller de còctels amb vermut amb Mariona Vilanova, del Nykteris Coctail Bar de Girona

-17:00h Fi de la Fira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa