VadeVi
Riures, rialles i somriures al lliurament dels Premis Vinari dels Vermuts
  • CA
Foto de grup dels guanyadors dels Premis Vinari dels vermuts 2017 | Jordi Play

!–akiadsense–>

La Vermuteria Rofes era una festa.

A les 12h del matí d’aquest dijous, el que havia estat un celler dedicat a a l’elaboració del vermut, ara reconvertit en restaurant, es vestia de gala per acollir l’acte de lliurament dels 3ers Premis Vinari dels Vermuts catalans.

Recordem que abans, aquesta beguda d’aperitiu era una de les categories dels Premis Vinari de vins, però des de fa 3 anys, l’organització del concurs va considerar que tenien prou entitat com per tenir la seva pròpia convocatòria.

Elaboradors, membres dels jurat, partners del concurs com membres del consistori i de l’equip tècnic de l’Ajuntament de Reus, de la revista Time Out i autoritats omplien la sala, quan el mestre de cerimònies, l’actor Toni Albà va aparèixer.

Tot semblava normal fins que Albà es va dirigir al públic com si fossin figurants d’un assaig general.

“Gràcies a tots per ser aquí. Ara us explicaré com anirà tot. Jo faré el paper de presentador tot i que d’aquí un mes quan es faci el lliurament dels Premis Vinari de debò, sembla ser que han contactat amb Gérard Depardieu, Robert de Niro i Chiquito de la Calzada, presentadors de nivell”, va dir Albà.

Els riures van començar en aquell moment i no van parar fins al cap de 45 minuts que podeu veure aquí.

Sense que en cap moment la posada en escena del presentador fes perdre, ni per un instant, el rigor del lliurament de premis, tot els assitens van entrar en el joc.

L’elegància, i la bona predisposició de totes les persones que anaven passant per l’escenari va ser excel·lent. Els lliuradors dels guardons es van posar en el paper de figurants, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va començar la seva intervenció fent-hi referència i seguint el joc proposat, i fins i tot, els guardonats es mostraven disposats a fer veure que, efectivament, tot allò era un assaig general. És el cas per exemple de la representant de Vins Padró que no va dubtar ni un moment a comportar-se com si tot allò no anés amb ella.

Talment com si es preparés un acte digne de ser executat a Las Vegas, Toni Albà, cap al final, assegurava als assistents que en el lliurament de premis “de debò” hi hauria cascades de vermut, dofins, elefants i fins i tot intervencions del Rei emèrit d’Espanya, de qui, evidentment, l’actor en va fer un mini paròdia.

Tot plegat per lliurar, com dèiem, sense perdre el rigor i la professionalitat d’un concurs que es fa amb totes les garanties, els premis als millors vermuts de Catalunya. Les taules de l’actor, van permetre combinar a la perfecció, els tocs de ficció, amb la realitat d’estar reconeixent la feina ingent que fa el sector del vermut a casa nostra.

Una bona estona que va acabar amb l’elaboració d’un cóctel, ideat per a l’ocasió. Que si us atreviu podeu provar de fer seguint aquest vídeo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa