VadeVi
Els vermuts ‘estiuegen’ aquest dissabte a Tossa de Mar
  • CA

Els Premis Vinari de vermuts continuen amb la seva apretada agenda d’actes per promocionar i donar a conèixer la qualitat d’aquest aperitiu que s’elabora de punta a punta de Catalunya. Si fins ara, ja s’ha organitzat una jornada de tast professional a Reus, i dues de populars a Palamós i Cambrils, aquest dissabte 12 de juny hi ha doble cita a Tossa de Mar on, d’una banda, se sumaran noves votacions a la cursa que tria els millors vermuts de l’any; i de l’altra, se celebra una fira en la qual es podrà gaudir d’aquesta tradicional beguda, i conèixer novetats de la mà dels seus elaboradors. I tot plegat, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’aquest municipi de la comarca de la Selva.

En el cas del concurs, el sistema d’avaluació és molt senzill. S’escamparan les ampolles que competeixen al certamen, tapades perquè no es puguin identificar, i els interessats en formar part d’aquest “jurat popular” podran tastar i votar a cegues sense conèixer la marca ni l’etiqueta. El seu veredicte se sumarà al del jurat professional i a la resta de votacions populars que s’aniran celebrant al llarg de l’estiu arreu del territori.

Aquesta edició del concurs de vermuts catalans és la més nombrosa de la seva història, amb gairebé 70 marques diferents presentades. La voluntat de l’organització dels Premis Vinari és acostar aquesta beguda al màxim de gent possible per tal de posar en valor la qualitat del vermuts que s’elaboren a Catalunya.

En tot cas, recordeu que aquest dissabte 12 de juny, els vermuts ocuparan el Passeig Verdaguer:
? D’11:00 a 13:00 hores: Concurs popular per triar el millor vermut de Catalunya
? D’11:00 a 20:00 hores: Mostra de productes, tastos i presentació de novetats

Si aquest dissabte no us podeu apropar a Tossa, reserveu el 27 de juny, perquè hi haurà una nova cita per a les persones que vulguin sumar el seu vot al jurat dels Premis Vinari 2021. Els millors vermuts de l’any es donaran a conèixer al setembre en un acte que tindrà lloc a Reus. Els vermuts guanyadors es podran tastar per primer cop a la Fira del Vermut que Palamós organitzarà a principis d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa