VadeVi
Cinc regals per als amants del vi amb els quals mai fallaràs
  • CA

Hem deixat enrere el Nadal, però encara ens queden uns dies de festa per endavant i segurament algun que altre maldecap perquè ens falta triar els últims regals: que si l’amic invisible, que si la carta que hem de lliurar als patges perquè les facin arribar als Reis Mags d’Orient… Com encara queda una mica de temps, us donem algunes idees que us ajudaran a decidir de manera còmoda, ja que fins i tot es poden reservar i comprar des del sofà de casa.

15bodegas.com és una plataforma en línia que permet comprar experiències i vins de tots els cellers de Raventós Codorníu. L’objectiu del portal és connectar amb les persones a qui agrada el vi i donar a conèixer aquelles històries que s’amaguen darrera de cada ampolla, alhora que aconsellar-los durant el procés de compra per fer una experiència òptima. Aquest projecte és un aparador de cellers i experiències per viure i compartir. “De la vinya al celler, i del celler a casa directament”, en diran els seus responsables.

Entre aquestes experiències, en destaquem algunes, malgrat sempre hi ha l’opció d’accedir al portal directament i fer una tria més personalitzada, segons gustos i necessitats. Per anar fent boca, aquí algunes idees.

L’enòleg de Raventós Codorníu, Bruno Colomer

1. Tastos virtuals per compartir

Aquesta experiència permet conèixer els vins a traves d’un tast guiat virtual guiat i dirigit per l’enòleg, és a dir, la persona que ha pensat i elaborat el producte. Actualment hi ha fins a quatre propostes a triar, que varia en funció dels productes i zones d’elaboració.

D’una banda, hi ha el Pack Tast de Caves Codorníu Ars Collecta que inclou un tast guiat de l’enòleg de Codorníu Bruno Colomer pels caves de la col·lecció Ars Collecta, com són el Blanc de Blancs, Blanc de Noirs i Grand Rosé. En aquest mateix ordre de coses, hi ha el pack de vins ecològics Raimat i el pack de vins elaborats amb varietats ancestrals, on s’ofereix l’oportunitat de tastar vins de l’Abadia de Poblet.

 2. Ars Collecta 459

Ars Collecta 459 és la col·lecció més exclusiva de Codorníu. Edicions limitades que neixen en paratges molt singulars de Catalunya: La Fideuera (Penedès), El Tros Nou (Serralada de Prades) i la Pleta (Costers del Segre). Es tracta d’un escumós elaborat de manera artesanal al celler on Josep Raventós va elaborar el primer cava. 459 és un homenatge al nombre de collites que ha fet Codorníu.

Turons de Vallcorba, de Raimat | Jordi Play

 3. Turons de Vallcorba, de Raimat

Turons de Vallcorba inaugura els Turons, la col·lecció més exclusiva del celler Raimat, territori amb denominació d’origen Costers del Segre. És un vi negre monovarietal de cabernet sauvignon que neix de les vinyes de Vallcorba, una finca que Raimat té a unes 15km de Lleida. Són petites produccions elaborades amb mínima intervenció.

4. Experiències d’enoturisme

I si el cicle de vida d’un vi no acaba en l’embotellat sinó en el moment de gaudir-lo? En aquest sentit, el portal també incorpora una secció completa amb accés a les diverses activitats que organitzen en els diversos cellers que formen part del grup. El punt de trobada per aquelles persones a qui agrada conèixer què hi ha més enllà de cada ampolla.

5. Accessoris de vi i cava

Heu triat el vi, de la zona que més us cridi l’atenció; o el tast guiat; però al portal 15bodegas.com també hi podeu trobar gadgets o accessoris per gaudir d’una millor experiència amb els productes. Hi ha copes, glaçoneres, decantadors, fundes per l’ampolla, obridors o bosses de regal per posar-hi les ampolles.

Els cellers que formen part del grup Raventós Codorníu, i que tenen algun producte o experiència a 15bodegas.com són:

Els catalans, Codorníu (DO Cava); Raimat (DO Costers del Segre); Scala Dei (DOQ Priorat); Abadia de Poblet (DO Conca de Barberà); Raventós d’Alella (DO Alella); Bach (DO Penedès); Portal de Montsant (DO Montsant); Parxet, Mont-Ferrant, i Titiana (DO Cava); les estatals, Bodegas Bilbaïnes (D.O. Rioja); Legaris (D.O. Ribera del Duero); Tioni (Ribera del Duero); i les internacionals Artesa (Califòrnia) i Setena (Argentina).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa