VadeVi
Dèlia Perpiñà Ginè, nova directora gerent de Prodeca

Dèlia Perpiñà Ginès és la nova directora gerent de Prodeca. Així ho ha decidit el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig, mitjançant el comitè de direcció de l’entitat. Segons ha explicat l’organisme en un comunicat aquest dimarts, aquest canvi arriba amb l’objectiu de continuar impulsant el sector agroalimentari català i reforçar la seva projecció tant a escala nacional com internacional. Perpiñà arriba al càrrec i posa fi als vuit anys de direcció del seu predecessor, Ramon Sentmartí a qui Prodeca ha agraït els serveis prestats.

Nascuda a Els Guiamets, Priorat, Perpiñà compta amb una trajectòria professional consolidada en àmbits clau per a l’activitat promotora de Prodeca com el màrqueting, la comunicació corporativa, l’enoturisme i la promoció internacional. A més, no és aliena a la vida del camp, ja que l’entitat reconeix que ser filla de pagès fa que disposi “d’una sensibilitat especial i un fort compromís cap al sector agroalimentari”. A més, Prodeca conclou que aquest passat “ha estat determinant en el seu recorregut professional”.

Copa de vi negre | Prodeca

Una trajectòria llarga en la promoció i vendes

Periodista de formació va treballar cinc anys en el sector editorial abans de canviar cap les vendes. Un màster en Màrqueting i Vendes li va permetre especialitzar-se en el desenvolupament d’estratègies de màrqueting i producte en l’àmbit de l’enoturisme i la gastronomia, principalment. Com a responsable de projectes a una consultoria d’estratègia i innovació turística, va coordinar diferents projectes arreu del territori català on la planificació estratègica, la creació de creació de producte turístic, la segmentació i la promoció van ser la seva especialitat durant vuit anys.

El 2021, es va incorporar a l’Agència Catalana de Turisme com a assistent executiva de la directora general de Turisme. Posteriorment, el febrer del 2024, va assumir el lideratge com a gerent del projecte “Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025”, coordinant accions entre diferents departaments de la Generalitat per fer valdre la gastronomia catalana a Catalunya i arreu del món.

Més notícies
Notícia: Recta final de la fase d’inscripció del Digital Wine Contest DO Catalunya
Comparteix
L'objectiu principal del concurs és reconèixer i premiar les iniciatives digitals particulars de divulgació i reflexió al voltant de la cultura del vi i, especialment, del vi català
Notícia: Vinyes que apaguen flames
Comparteix
L’etiqueta Vins de Foc és un projecte europeu del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), que transforma les vinyes en tallafocs naturals, creant paisatges resistents i protegint el territori dels incendis
Notícia: Torres Brandy: innovació i tradició amb un toc de bourbon
Comparteix
El celler català sorprèn el mercat amb el seu tercer brandi de la sèrie barrel, el seu Torres 10 Bourbon barrel
Notícia: L’INCAVI promet desplegar aquesta legislatura la llei del vi del 2020
Comparteix
El director general, Joan Gené, creu que té “sentit” crear una DO d’escumosos catalans, però els elaboradors no es posen d’acord

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa