La cadena de supermercats Lidl ha presentat una nova acció que acompanya el seu compromís en favor de la producció catalana. Des d’aquest dijous 28 d’abril té activa la campanya Terra de Vins, a través de la qual els clients de la marca podran trobar, en algun dels seus 120 establiments, prop d’una vintena de referències vitivinícoles diferents de vuit denominacions d’origen catalanes -DO Alella, DO Empordà, DO Penedès, DOQ Priorat, DO Catalunya; DO Montsant; DO Costers del Segre i DO Terra Alta-, sumades a les de la DO Cava.

Amb la iniciativa Terra de Vins, la marca vol apuntalar amb “pas ferm” la seva aposta pel sector agroalimentari català, amb la previsió, diran, de continuar ampliant el nombre d’articles amb segell de qualitat que ofereix a les seves botigues.

Segell
Segell “és d’aquí, és bo”, de la marca Lidl

Lidl i l’aposta pel quilòmetre zero

La companyia Lidl treballa amb més de 160 proveïdors catalans, als quals adquireix producte per valor d’uns 670M€ anuals que comercialitza a les seves botigues de tot el país i en la seva xarxa internacional en una trentena de països.

“Terra de Vins” no és l’única iniciativa que Lidl ha treballat recentment per a fomentar el consum de producte català amb segell de qualitat, el mes de febrer passat, la cadena de supermercats va posar en marxa “Terra d’Olis“, un projecte que tenia com a objectiu fomentar el consum d’olis d’oliva extra de quatre de les cinc DOP que es comptabilitzen a Catalunya: DOP Siurana, DOP Terra Alta , DOP Garrigues i DOP Ebre-Montsià.

A més, des de l’any passat, la companyia està introduint de manera progressiva noves referències de km0 en els seus 120 punts de venda de la regió, sota un segell distintiu “És d’aquí, és bo” perquè els consumidors puguin identificar fàcilment els productes locals de Catalunya a les seves botigues. Amb aquesta acció es pretén continuar contribuint al desenvolupament econòmic i social de la indústria agroalimentària catalana, promovent -segons la marca- que tant empreses consolidades com petits proveïdors tinguin un paper protagonista i fonamental en els seus lineals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa