VadeVi
[vídeo] Vadevi recomana el millor vi de Catalunya, el Purgatori de Torres
  • CA

Els Premis Vinari 2021 van desvetllar fa tot just unes setmanes quins eren els millors vins de Catalunya de l’any. Els millors blancs, negres, dolços, rancis o de postres; les millors bombolles segons diversitat de criances… I entre les diverses medalles d’or, plata i grans ors, hi va haver un vi que va destacar per sobre de la resta.

El Purgatori 2017 va ser considerat, per un ampli jurat i a partir de diversos tastos a cegues, com al millor vi de Catalunya del 2021. Elaborat per Família Torres a la zona de Costers del Segre, està fet a partir de les varietats garnatxa, carinyena i sirà. Us podem ben assegurar que serà un bon company de viatge per aquests àpats de Nadal.

A més a més, per aquells de vosaltres que vulgueu conèixer més sobre la història d’aquest producte, us recomanem que feu una visita al celler. Entre les curiositats que us sorprendran, i sense voler fer massa spoilers, hi ha els orígens del celler, molt vinculat als monjos de l’abadia de Montserrat i a una història de penitències.

La finca on creixen els raïms, i amb això us donem una petita pista, és la de Mas de l’Aranyó, però se la coneixia com ‘la finca dels desterrats”. Zona de clima extrem, s’ha demostrat com un territori que dona vida a vins d’alta qualitat. Tant, que la llegenda explica que grans barrils desapareixien misteriosament i, per donar-hi resposta, alguns deien que eren els àngels que se l’emportaven al cel.

El Purgatori 2017 és el millor vi de Catalunya dels Premis Vinari 2021

Malgrat són dies en què continuem pendents de la situació sanitària global, i que cal ser respectuosos amb tot plegat, esperem que pugueu gaudir de la millor manera possible aquests dies. Tot l’equip de Vadevi us desitja molt bones festes i, sobretot, molta salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa