VadeVi
El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles també ensenya a comunicar el vi
  • CA

“Allò que no s’explica, no existeix”. És una de les màximes del periodisme, una de les frases que habitualment s’utilitza com a justificació de la importància de donar a conèixer fets o de compartir informació d’un o altre àmbit. En el món del vi això no és cap excepció. La periodista Ruth Troyano explica que un dels reptes per al segle XXI del món del vi, al costat del canvi climàtic i la incorporació de nous consumidors, és precisament la comunicació.

Justament Troyano impartirà algunes classes sobre aquesta matèria en el marc del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School. Unes hores de formació on es donaran a conèixer eines per activar de forma sensata i amb resultats visibles una comunicació del sector del vi a través de mitjans convencionals, digitals, premsa i altres recursos com l’enoturisme, un estil de turisme cultural que actualment està en auge.

Seran eines bàsiques que poden aplicar tots els actors del món del vi. Els viticultors, els enòlegs, els responsables de cellers…, entre tots han de definir propostes clares i concretes que siguin afins a la filosofia del lloc on treballen, i així ho explica la periodista. En aquest sentit, la sessió servirà per a posar sobre la taula casos reals que ja estan en funcionament per a exemplificar la importància d’una bona comunicació i els efectes que pot tenir; i també es podran visitar alguns cellers per a conèixer els pros i contres del turisme del vi.

Fitxa de la formació

  • Dates del curs: del 20/10/2017 al 31/10/2018 (classes presencials fins el 17/06/2018)
  • Horari: divendres de 16h a 20:30h i dissabtes de 9h a 14h
  • Ubicació: Seu de la Wine Business School: C/ Amàlia Soler, 29 de Vilafranca del Penedès.
  • Impartició: Presencial
  • Durada: 30 ECTS

Les inscripcions al Postgrau estan obertes fins a primers d’octubre i es poden formalitzar a través d’aquest enllaç. Més informació, a la web del curs.

Més informació en l’article: “Formació completa i multidisciplinar per la gent del vi”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa