VadeVi
Oferta formativa per al curs 2017-2018 a la Wine Business School
  • CA
Alumnes d’un dels cursos de la Wine Business School | WBS

!–akiadsense–>

La Wine Business School i la URV consoliden la seva oferta de cursos d’especialització en l’àmbit vitivinícola. Algunes d’aquestes formacions tenen a veure amb la gestió d’empreses del vi; d’altres volen oferir una formació en exportació o en enoturisme. Us detallem tot seguit el programa de formacions que, en el proper curs escolar, s’imparteixen a la seva seu de Vilafranca del Penedès, al carrer Amàlia Soler, 29

Detall dels cursos

Diploma de Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

El sector vitivinícola cada vegada més, demanda personal qualificat per gestionar adequadament les seves empreses, enfrontades a un entorn altament competitiu i una economia globalitzada. Aquest programa pretén donar resposta les necessitats en la gestió de l’empresa vitivinícola i en al coneixement del producte que vertebra aquestes empreses.

Organitzat en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic (UVic). Calendari:

  • Durada: 30 ECTS
  • Data inici: 20/10/2017
  • Data fi: 31/10/2018

Informació i inscripcions,aquí.

Curs sobre exportació de vins i caves

Aquesta formació persegueix els següents objectius:

  • Definir una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava a nivell internacional.
  • Seleccionar els canals de distribució idonis a nivell internacional per a productes vitivinícoles.
  • Optimitzar els recursos de trade marketing internacional.
  • Identificar eines de negociació per el canal de retail export.
  • Dominar estratègies de màrqueting per fer créixer un negoci internacional aplicades al sector vitivinícola.

Calendari:

  • Durada: 70 hores
  • Data inici: 07/03/2017
  • Data fi: 30/05/2018

Informació i inscripcions, aquí.

Wintour Penedès: Enoturisme. Més Enllà de la Innovació.

Seminari integrat en el Master Erasmus Mundus on Wine Tourism Innovation“>. Programa amb experts internacionals impartit en anglès. Objectius del curs:

  • Conèixer el sistema enoturístic i entendre les dinàmiques i problemàtiques.
  • Reconèixer les estratègies de promoció i de comercialització dels productes enoturístics.
  • Entendre el paper dels diferents agents que intervenen en el producte enoturístic.

Calendari:

  • Durada: 50 hores
  • Data inici: 23/10/2017
  • Data fi: 27/10/2018

Informació i inscripcions, aquí.

Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola: Combinació de l’Èxit Empresarial i l’Harmonia Familiar

Objectius del curs:

  • Identificar els principals desafiaments associats a la gestió d’una empresa familiar mitjançant la compressió de les implicacions estratègiques del binomi empresa-família.
  • Facilitar estratègies i pràctiques per maximitzar les fortaleses de l’empresa familiar i minimitzar les seves febleses de generació en generació.
  • Abordar els conflictes derivats del sistema familiar en relació a la gestió i la propietat de l’empresa. Millorant la comunicació i desenvolupant la confiança i el compromís.
  • Desenvolupar la professionalització directiva de l’empresa sobre la base del talent i al lideratge per facilitar el creixement.
  • Dissenyar estructures que facilitin la gestió i el govern de l’empresa en el seu desenvolupament al mateix temps que es regula la participació de la família a través de les generacions.
  • Entendre el relleu generacional en l’adreça i en la propietat de l’empresa com un dels principals reptes estratègics a afrontar. Planificar el procés de relleu contemplant alternatives a la successió familiar i considerant les implicacions legals, financeres i tributàries per a l’empresa i per a la família.
  • Creació d’un pla d’acció per a la pròpia empresa familiar.

Calendari:

  • Durada: 28 hores
  • Data inici: 02/02/2017
  • Data fi: 09/03/2018

Informació i inscripcions, aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa