Sala de botes on el vi fa la criança
Sala de botes on el vi fa la criança | WBS

!--akiadsense-->

Quins són els principals desafiaments en la gestió d’una empresa familiar? En són molts, però també són moltes les oportunitats i avantatges que comporta treballar en un entorn proper i amb gent amb qui es comparteix sang.

Wine Business School i la Universitat Rovira i Virgili han ideat un curs precisament per a tractar aquesta casuística dins el món del vi, on val a dir que és una situació força habitual. L’anomenen “Gestió de l’Empresa familiar vitivinícola: combinació de l’èxit empresarial i l’harmonia familiar” i l’impartiran presencialment a la seva seu de Vilafranca del Penedès (C/ Amàlia Soler, 29) tots els divendres entre el 2 de febrer i el 9 de març del 2018. S’imparteix en horari de matí, entre les 9:30h i les 14:30h.

El curs, coordinat per Maria Ercilia Garcia, Xavier Plana i Xavier Ybargüengoitia, s’estructura en diversos mòduls temàtics que treballaran dinàmiques del sistema familiar en l’empresa, la gestió de cohesió i harmonia entre els responsables del negoci i també aspectes com el lideratge, el talent i la professionalització directiva, entre d’altres.

Mòduls, en tot cas, que ajudaran els alumnes inscrits no només a identificar els principals desafiaments associats a la gestió d’una empresa familiar, sinó també a facilitar estratègies que maximitzin les fortaleses i minimitzin les febleses del que pot suposar el relleu entre generacions. També s’abordaran conflictes derivats d’aquesta gestió introduint aspectes com la comunicació o la confiança i el compromís; i es donaran algunes eines per a desenvolupar la professionalització directiva de l’empresa sobre la base del talent i el lideratge dels seus membres.

El curs també ensenyarà a dissenyar estructures que facilitin la gestió i el govern de l’empresa i a planificar el procés de relleu contemplant alternatives a la successió familiar i considerant implicacions legals, financeres i tributàries per a l’empresa i la família. Com a complement a tot això, es facilitarà la creació un pla d’acció per a les empreses familiars de les persones que estiguin atenent el curs, aportant experiència més pràctica a tota la teoria apresa.

Fitxa tècnica del curs:

  • Nom del curs: Gestió de l’Empresa familiar vitivinícola: combinació de l’èxit empresarial i l’harmonia familiar
  • Adreçat a: Directius i propietaris d’empreses familiars vitivinícoles
  • Calendari: Del 02/02/2018 al 09/03/2018
  • Horari: Divendres de 9.30 a 14.30
  • Impartició: Presencial
  • Durada: 28 hores

Aquest curs té un cost de 515€ (bonificables); més informació i inscripcions, trucant al telèfon 93 169 41 02 o seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa