VadeVi
Tertúlia literària, a l’Escola d’Enoturisme
  • CA

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya acull aquest dimecres 16 de març una tertúlia literària que servirà per presentar els llibres de vi de dos escriptors catalans premiats recentment en un concurs internacional.

Lluís Tolosa i Meritxell Falgueras van rebre els seus Gourmand World Awards 2021, festival que reconeix els millors escriptors i les millors obres del món del vi. El certamen es va celebrar el passat 29 de novembre a París. La presentació d’aquests llibres respon a l’objectiu de l’Escola de fomentar l’educació vinícola des d’un territori eminentment vitivinícola, en el marc de les activitats que el centre vol organitzar per mantenir-se com referent educatiu d’aquest àmbit.

Els assistents podran conèixer de primera mà l’opinió dels escriptors amb l’oportunitat de crear un debat sobre el món enoturístic i vitivinícola.

Sobre els ponents

La comunicadora i sommelier Meritxell Falgueras va ser premiada amb el seu llibre “Con Vino Con Todo”, el qual ha estat escollit millor llibre d’educació vinícola del món, on es descobreixen trucs per fer més atractiva la manera de parlar sobre el vi sense ser un expert. Falgueras va rebre el premi al millor llibre de begudes no alcohòliques publicat en tot el món en els últims 25 anys, amb la seva obra  “Qué beber cuando no bebes”.

El sociòleg i escriptor Lluís Tolosa va ser guardonat amb la “Guia d’Enoturisme de Catalunya”, la qual va rebre el premi com a la millor guia d’enoturisme publicada els últims 25 anys al món. En aquest llibre s’inclouen 218 cellers, 166 restaurants, 170 allotjaments, 51 visites culturals i 93 enoteques. Tolosa també va ser premiat en aquest certament com a millor editor de llibres de vins del món 2021 amb el llibre Vinos de España.

DETALL DE L’ACTIVITAT

Data: 16 de març
Horari: de 19 a 20:15h
Lloc: Escola d’Enoturisme de Catalunya. C/Amàlia Soler, 29 Vilafranca del Penedès.
Places limitades: cal reserva prèvia, que es pot formalitzar a través aquest enllaç.
Venda de llibres: els assistents tindran la possibilitat de comprar aquests quatre llibres i també la Guia d’Enoturisme del Penedès, de Lluís Tolosa. El pagament s’haurà de realitzar en efectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa