VadeVi
Unes dues mil persones participen al 2n Festival Gastronòmic Corpinnat

La segona edició del Festival Gastronòmic Corpinnat ha tancat portes amb uns resultats molt satisfactoris pels organitzadors, que parlen ‘d’èxit de participació‘ davant les prop de dues mil persones que han assistit en algun dels 48 sopars servits als diferents cellers de la marca.

Han passat exactament 1.909 les persones que han gaudit dels menús especials a Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas, en una edició, aquesta que ha generat segons els organitzadors un volum de negoci per al sector de la restauració superior als dos-cents mil euros.

Un dels sopars celebrats al celler Recaredo | Foto: CORPINNAT

Ton Mata, president de CORPINNAT, destaca la bona acollida del festival entre el públic i l’esforç que han fet tots els restauradors per oferir una “gastronomia de qualitat i sorprenent”. El festival va néixer l’estiu de 2021 com una aposta per donar a conèixer els vins escumosos de la marca al costat d’una variada oferta gastronòmica elaborada per reputats cuiners i cuineres del país.

El públic assistent ha vingut majoritàriament de Catalunya, tot i que enguany, segons la marca, alguns sopars han rebut persones procedents d’altres punts de l’Estat i fins i tot de països europeus, que haurien fet coincidir vacances a Catalunya amb les dates del festival per poder viure l’experiència. 

Els Premis Vinari d’Enoturisme 2022 es van lliurar als jardins del Celleret de Família Torres | E.V.

“L’èxit de la primera edició sumat al d’aquesta segona confirmen el Festival Gastronòmic CORPINNAT com una de les principals referències del calendari d’experiències enogastronòmiques d’arreu de Catalunya”, apuntaran els diversos cellers de la marca. Val a dir que enguany aquesta proposta que combina vins i gastronomia ha rebut el primer reconeixement públic a la Millor Experiència Enogastronòmica al certamen dels Premis Vinari d’Enoturisme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa