VadeVi
AECAVA defineix els punts clau del seu Pla Director 2023-2025

La patronal del Cava, AECAVA, ha convocat aquest darrer dia de març els seus associats a una sessió de treball. L’objectiu de la trobada era definir el Pla Director de l’entitat per als pròxims tres anys, i per a fer-ho possible, els assistents van ser dividits en grups per tal d’aprofundir en una sèrie de temàtiques considerades prioritàries, vinculades tant a la patronal com al sector. La sessió va ser inaugurada pel president de l’entitat, Joaquim Tosas, i conduïda pel consultor de desenvolupament organitzacional i de directius, Virgili Delgado.

Membres d’AECAVA assistents a la darrera assemblea general | Foto: AECAVA

Rol de la patronal, impuls de la innovació i digitalització del sector

Durant la jornada es va reflexionar sobre temes tan diversos com la implementació del Pla Estratègic de la DO Cava per part de les empreses; el rol de la Patronal per enfortir la unió del sector, facilitar la relació entre els associats, així com impulsar la innovació, la sostenibilitat i la digitalització en les empreses.

A més a més, es va aprofundir en la determinació d’iniciatives per promocionar i sensibilitzar la importància del sector del cava. Altres grups van reflexionar sobre l’aprovisionament de raïm en el marc de l’escalfament global i la gestió dels excedents.

El resultat d’aquest treball es presentarà a la següent Assemblea General Ordinària de l’entitat que tindrà lloc al mes de juny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa