VadeVi
Copes brutes i blancs de samsó, noves polèmiques al ‘Joc de Cartes’
  • CA

L’últim capítol del programa Joc de Cartes, emès aquest dimecres, no s’ha escapat de la polèmica, com ve sent gairebé habitual en les darreres emissions del concurs. En aquesta ocasió, buscaven el millor bar d’entrepans de Barcelona i ha vist competir quatre establiments de la capital catalana: Cal Màrius 449 (Mallorca, 449), Narciso (Princesa, 9), Sants es crema (Comtes de Bell-lloc, 118) i La Menuda by Solà (Provença, 318).

Un dels moments en què la situació es va posar calenta, fou quan una de les concursants, Pilar Rodríguez, cap de sala del restaurant La Menuda by Solà, va començar a repassar la neteja de l’establiment competidor Sants es crema.

Pilar Rodríguez, cap de sala del restaurant La Menuda by Solà de Barcelona |captura

Se la veu durant uns segons passant el dit per sobre de diverses superfícies, criticant amb gestos que aquella no és la higiene recomanada per un establiment de restauració. Quan arriba davant les copes de vi, n’agafa un parell, les posa a contrallum per determinar-ne la neteja.

“Això no és humitat”, diu després de passar l’escàner per una de les cadires del local”, i continua: “Mai tindria al meu restaurant les copes així. Per molta brasa, el negoci de cara al públic s’ha de mantenir net. Vens a menjar i necessites higiene”, diu una astorada concursant.

En un nou escenari, en el Narciso de Federica Griffoni, la mateixa protagonista continua insistint amb la necessitat de neteja, i fins i tot, mentre repassa les copes de vi, se li escapa una de la mà i la trenca.

Ja a casa seva, el fet és que quan li toca servir als seus companys de joc al restaurant on fa de cap de sala, comenta amb seguretat: “Amb els entrepans, posem un vi blanc de la Terra Alta, amb criança, fet amb la varietat samsó“. La cambrera serveix el vi i tots se n’adonen que el vi no és blanc perquè el samsó és una varietat negra. “Goita, ens ha dit que ens posava un blanc i no és blanc”, etziba amb ironia el presentador del programa Marc Ribas.

Estic perdonada, oi?! Pues hala“, diu Rodríguez just després de sortir a sala per demanar disculpes per l’error.

Podeu llegir la crònica més detallada del programa, en aquest enllaç.

Recordem que la cinquena temporada del concurs ‘Joc de Cartes’ ha incorporat per primer cop el vi català com a nova categoria a valorar i el seu tracte, servei i informació pot sumar (o restar) a la nota definitiva.

També us pot interessar:

El vi al joc de cartes, així no anem enlloc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa