VadeVi
Damià Deàs renovarà com a president d’AECAVA

La Junta directiva de l’associació d’elaboradors de cava AECAVA, reunida aquest dilluns 26 d’abril, ha acordat la renovació de Damià Deàs com a president de l’entitat. El mandat de Deàs finalitzava aquest 2021, i malgrat prèviament Deàs havia expressat que no renovaria el seu mandat, i havia posat el seu càrrec a disposició de la Junta, finalment ha decidit seguir al capdavant de l’associació.

Entre els motius que han fet que continuï han estat les mostres de recolzament que he rebut aquestes darreres setmanes, tan des de dins com des de fora de l’associació. També crec que és un moment especialment important per acompanyar, des d’AECAVA, al Consell Regulador del Cava en la tasca d’implementació del nou Pla Estratègic, ha manifestat Deàs.

Una de les iniciatives del nou mandat serà la creació d’una Comissió executiva formada per 8 vocals de la Junta directiva -que té un total de 25 vocals- que tindrà com a repte la dinamització de propostes i la presa de decisions i acompanyarà al president en les seves funcions de lideratge de la patronal. Segons Deàs, “sóc una persona emocional i necessito implicar-me totalment en tot allò que tinc entre mans”. I afegeix: “Agraeixo la implicació i el recolzament dels membres de la nova comissió. Amb aquesta iniciativa seguim amb la tasca iniciada des d’AECAVA en els darrers anys de participació activa de les empreses en l’associació a través de les comissions i els diferents grups de treball. Per aconseguir ser un sector fort, cohesionat i sentir orgull pel nostre producte, el primer que hem de fer és aconseguir-ho des de la mateixa patronal i ser-ne un exemple i, en aquest sentit, crec que anem en la bona direcció”.

Deàs serà formalment renovat en el seu càrrec després de l’assemblea general ordinària d’AECAVA que previsiblement se celebrarà el proper mes de maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa