VadeVi
Els escumosos acomiaden la secció de vins a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’

Els vins escumosos han protagonitzat aquest dimecres 23 d’agost la secció de vins catalans que cada setmana ha portat l’equip del VADEVI.cat al programa El Matí de Catalunya Ràdio, presentat per Xavi Freixes.

De la mà de Jaume Gramona, co-propietari, president i director tècnic de Caves Gramona, s’ha parlat de diverses mètodes d’elaboració de vins escumosos, de les les principals diferències entre un cava i un xampany; de la nova categoria de Cava de Paratge Qualificat -precisament la seva parcel·la Font Jui ho és-, i d’algunes activitats enoturístiques que s’organitzen al voltant del cava i de la verema a través del cicle, per exemple, “La verema del cava”.

Gramona, a més, ha explicat que enguany s’està veient “la campanya de verema més primerenca de la història” degut a diversos motius, entre els quals, les altes temperatures registrades durant el mes de juny i la sequera que va patint la vinya des de l’any passat.

Per acompanyar l’estona de ràdio, s’ha pogut tastar el III Lustros, un dels caves més insignes de Gramona.

Aquí podeu recuperar l’àudio del programa.

Amb els escumosos es dóna per acabada -coincidint amb el final de la programació d’estiu de l’emissora- la secció que el Vadevi.cat ha portat durant sis setmanes al programa El Matí de Catalunya Ràdio, presentat per Xavi Freixes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa