VadeVi
El fons voltor que ha comprat Reserva de la Tierra vol seguir fent vi amb segell català

Els vins de Terra Cellars, antiga Reserva de la Tierra, podrien reprendre la seva empenta dins el mercat català. Segons avança el digital Vinassos, i ha pogut confirmar Vadevi, la nova propietat s’hauria posat en contacte amb la DO Tarragona i la DO Catalunya per donar-se d’alta com a celler i fer possible, així, aquesta estrena comercial.

Així, i segons el digital, davant una petició inicial feta fa uns dies als responsables de l’entitat tarragonina, hauria rebut com a resposta un seguit de peticions i “exhaustiva informació sobre el vi“. De moment, segons confirma el president de la DO Tarragona Vicenç Ferré a Vadevi, només s’ha fet petició i de moment “no estan donats d’alta”. Pel que fa a la DO Catalunya, fonts d’aquesta entitat també haurien confirmat a Vinassos la intenció de Terra Cellars de comercialitzar vins sota aquest segell.

El primer pas, canvi de nom per ‘Terra Cellars’

El fons voltor Sherpa Capital, nou propietari de Reserva de la Tierra, va decidir fer una injecció multimilionària al costat de la compra de diversos cellers, entre els quals, la companyia que té la seu a les Borges del Camp, a la qual van voler canviar de nom per Terra Cellars, per començar. José María de Retana, director d’inversions de Sherpa Capital, apuntava que el sector del vi a l’Estat “està molt atomitzat” i els “cellers petits”, que considera que “no estan gens professionalitzats”, no poden cobrir la demanda mundial de vins espanyols de qualitat.

Terra Cellars, que ja ho havia anunciat fa uns mesos, voldria ja començar a treure vins al mercat que s’afegirien a la llista heretada de Reserva de la Tierra i que van quedar fora de la presumpta estafa de segells de garantia denunciada per les dues denominacions d’origen citades (Tarragona i Catalunya), i les tres DO’s que van presentar la denúncia inicial, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta i la DO Montsant.

Segons es pot consultar a la seva pàgina web, es tracta de les marques comercials: Elegido, Armónico Gran Selección, Soliterra, Satis Dei, Loco Barber, Benedictum III, Viña Goyena, Emparrado i The Sunny (Morumba Mojito).

Comentaris

 1. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a novembre 13, 2022 | 22:18
  uno que vive en Tabarnia novembre 13, 2022 | 22:18
  un altre visionari
  • Icona del comentari de: Joan Carles a novembre 14, 2022 | 16:05
   Joan Carles novembre 14, 2022 | 16:05
   no entenc de que parles, tens idea de com funciona el mercat del vi? que te que veure amb Tabarnia, no proposena ca il.legalitat¡¡¡
 2. Icona del comentari de: Joan Carles a novembre 14, 2022 | 16:15
  Joan Carles novembre 14, 2022 | 16:15
  els comentaris sobre la profesionalitat sobren, pero malgrat els preus molt barats als que venien, a la DO Tarragona i mes a la Catalunya fa falta comercialtzació.
 3. Icona del comentari de: Pere Gallerí a desembre 14, 2022 | 00:38
  Pere Gallerí desembre 14, 2022 | 00:38
  Sherpa compra empreses en dificultats, les reforma, les posa en marxa, aumenta el seu valor, i les ven. Salva llocs de treball i activitat econòmica. Perquè és un fons voltor? O no es pot fer agafar un producte, millorar-lo, revendre'l i guanyar-hi diners? I com és que hi ha empresaris que els hi compren les empreses?
  • Icona del comentari de: Joan Carles a desembre 15, 2022 | 14:40
   Joan Carles desembre 15, 2022 | 14:40
   Hi moltes vegades nomes hi participa o millora la gestió.
 4. Icona del comentari de: Joan Carles a desembre 15, 2022 | 14:38
  Joan Carles desembre 15, 2022 | 14:38
  Aquesta empresa no es un fons voltor¡¡¡¡

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa