Luís Gutiérrez: “La sortida de Corpinnat de la DO Cava no és bona per ningú”

El tastador de Parker a l'estat espanyol afirma que aquestes situacions creen confusió al consumidor

Luís Gutiérrez, al tast de 100 punts Parker de Vins i Licors Grau | R.F.

Luís Gutiérrez considera que la decisió de Corpinnat d’abandonar la DO Cava “no és bona per ningú”. El tastador de Parker en declaracions a Vadevi, afirma que “és una llàstima que les denominacions d’origen deixin anar a alguna del seus productors de més qualitat que són els que han d’anar obrint camí amb els seus vins en el mercat mundial i generant imatge de qualitat per les diferent zones”.

El tastador de Parker coneix en un dels seus últims articles dedicats a Catalunya picava la cresta a la DO Cava. El mes de maig de 2018 Gutiérrez assegurava que “de la mateixa manera que passa a Rioja, que estan classificant els millors vins (tot i que els requisits no són tan exigents com el Cava de Paratge Qualificat), quan el que realment necessiten arreglar és la categoria per als rangs més barats, els que donen a la denominació més mala imatge. Però, qui es vol ficar al fang quan pot obtenir la mateixa o fins i tot més atenció fent canvis en un segment menys problemàtic?”

Gutiérrez creu a més que l’entrada d’una nova marca al mercat crearà confusió en el consumidor. Al d’aquí i al de fora.

Comentaris

    anibal cataló 31 de Gener de 2019 18:08
    Sisplau, que els espanyols deixin de dormar-nos lliçons---ells que són incapaços de fer res ben fet.
    Flipander 1 de Febrer de 2019 10:42
    O sigui que els de més qualitat es mantinguin dins la D.O. per a què la infàmia feta a la península xupi roda. Que no es preocupi aquest personatge que sabem el que volem, comprem i bevem.

Nou comentari