VadeVi
Maridatges amb cava, un any més al ‘Passeig de Gourmets’
  • CA

El festival gastronòmic Passeig de Gourmets suma nova edició a la seva icònica ruta de platerets, menús degustacions, i enguany també sopars temàtics i entrepans d’autor per diversos restaurants i establiments del Passeig de Gràcia de Barcelona. Enguany, la cita tindrà lloc entre els dies 9 i 19 de març i veurà de nou com la denominació d’origen cava posa els productes per a fer més intensos i complets els maridatges i les experiències gastronòmiques que s’hi ha programat.

El president del Consell Regulador Javier Pagés assenyala el cava com “l’aliat universal de l’alta gastronomia“, el producte idoni per acompanyar “qualsevol moment i ocasió, des d’un aperitiu fins a un recorregut culinari de primer nivell”. De fet, insisteix, “no hi ha cap vi en el món amb major versatilitat gastronòmica que el Cava i, per això és un dels protagonistes d’iniciatives d’èxit com el Passeig de Gourmets, que any rere any ha anat creixent, arribant als 2.500 menús venuts en l’última edició i sent una xifra que es preveu superar enguany”.

Novetats: els sopars temàtics

Enguany, seran 12 els restaurants que conformen la Ruta de Platerets i que conviden a agafar el mapa i generar un itinerari gastronòmic entre edificis singulars, botigues i els millors restaurants i hotels de la ciutat. Els platets es poden gaudir per 10 euros amb una copa de cava inclosa. D’altra banda, en aquesta edició s’estrenen els Sopars Temàtics, que venen a ser cites amb la gastronomia previstes per una nit determinada. Per exemple, hi haurà un sopar inspirat en música dels 80 a Sintonia, el viatge entre la carn de rellom i la tòfona al restaurant Solomillo, “Els dînners de Gala” de Moments o el viatge per la tòfona al SOLC.

Sumat a tot plegat, les Experiències Gourmet tornen amb una agenda completa on els tallers conviden a gaudir i aprendre al costat dels estrellats xefs del Passeig de Gràcia. Activitats on es pot aprendre a elaborar un steak tartar o endinsar-se en el món dels sakes, entre altres. Els menús gourmet que arriben a 10 restaurants amb la finalitat de mostrar plats de temporada i estils culinaris molt diferents. Es poden gaudir mitjançant reserva prèvia i possibiliten un ventall entre els 55 euros amb un mínim de 3 copes de cava, i els 70 euros, amb el qual s’ofereix un maridatge exclusiu de caves.

El programa complet i detallat de totes les activitats es pot consultar seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa