VadeVi
Més de 300 persones ja s’han apuntat al primer tast de vins base Corpinnat
  • CA

Una de les dues franges horàries previstes ja ha hagut de penjar el cartell de complet. La cita convocada per Corpinnat per deixar tastar els seus vins base de la passada verema està sent, en paraules de l’organització, “tot un èxit de convocatòria” que de moment ha vist registrar-se a més de 300 persones i que ha obligat a donar per tancat l’aforament per les 17:00 h a 19:00 hores.

L’entitat confirma que queden encara algunes places per la franja de 19:00 h a 21:00 h, i per aconseguir-les cal reservar plaça a través de la seva pàgina web. El preu de la sessió és de 20 euros per persona i estan disponibles fins aquest pròxim dijous dia 2 de febrer.

Donar a conèixer la darrera collita

Aquest és el primer cop que la marca col·lectiva organitza una activitat així amb la qual volen donar a conèixer els productes de la darrera collita que seran destinats a l’elaboració dels escumosos de llarga criança. Cada celler membre també portarà un producte acabat i embotellat amb el seu corresponent vi base de la verema 2022 per poder conèixer el resultat final d’allò que el consumidor acabarà trobant al mercat. Tot plegat, diumenge 5 de febrer a l’Avinguda Palace Hotel de la Gran Via de Barcelona.

Els cellers que formen part de la marca Corpinnat són Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet de Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa