VadeVi
Obama, Spielberg i Springsteen sopen junts a Barcelona amb vi de La Rioja

El concert que ha portat The Boss a Barcelona feia dies que estava marcat en sang al calendari de moltes persones. Seguidors, fans, amants de la seva música sabien que aquest divendres 28 d’abril el cantant de Nova Jersei estrenava gira i que ho feia des de la capital de Catalunya. Després de llargues cues, un ‘Bon dia Barcelona, bon dia Catalunya’ donava puntualment inici a la primera de les actuacions que farà a la ciutat i durant la qual, als seus 73 anys, ha demostrat estar encara més en forma que mai.

La cita ha convocat, sumat a milers de fans, diverses personalitats del món que no s’han volgut perdre l’oportunitat de veure l’americà sobre l’escenari. Entre els grans noms, l’expresident nord-americà Barak Obama i el director de cinema Steven Spielberg, amb qui, per cert, van compartir el sopar de dijous a la nit a Barcelona. Van escollir l’Amar, el restaurant que sota la batuta de Rafa Zafra, funciona des de l’Hotel Palace, en ple centre de la capital.

Gamba de Roses XXL amb una copa de vi | Foto: Restaurant Amar

Al menú, no hi va faltar plats estrella de la carta com la torrada de pa brioix amb mantega i caviar i el biquini de salmó fumat i caviar. Gambes de Roses XXL, un llenguado a la meunière clásica i un plat a base de carn de wagyu. Per beure, un vi de La Rioja que, segons comparteixen diverses fonts, va ser l’únic amb què van maridar i acompanyar tot l’àpat.

Ampolla del Sierra Cantabria

El Sierra Cantabria Rioja

El Sierra Cantabria blanc és un vi de cupatge que es fa amb les varietats ull de llebre blanc, sauvignon blanc, viura, maturana i malvasia. El posen al mercat després de fer una criança curta de dos mesos en bota de roure.

El celler Sierra Cantabria suma una història de cinc generacions, des de 1870, durant les quals la família Eguren s’ha dedicat a treballar les vinyes i a elaborar i criar vins de La Rioja. Des de San Vicente de la Sonsierra produeixen vins blancs, negres i rosats elaborats amb varietats tradicionals i històriques del territori. El celler va ser escollit, l’any 2022, com un dels cent millors del món per la revista Wine and Spirts.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: heriola a abril 29, 2023 | 18:42
    heriola abril 29, 2023 | 18:42
    Hola, acabo de llegir a l'Ara i sentit a TV3 que varen veure un Mas de la Rosa de Vall Llach. El varen veure tot dos? No sé, la informació de les dos fonts és discrepant o incompleta.
  2. Icona del comentari de: evicens a maig 01, 2023 | 08:20
    evicens maig 01, 2023 | 08:20
    Van prendre vins diferents en diversos moments de l'estada. A l'Amar, del Palace, només aquest de La Rioja
  3. Icona del comentari de: heriola a maig 01, 2023 | 18:49
    heriola maig 01, 2023 | 18:49
    D'acord, gràcies!
  4. Icona del comentari de: lògic a maig 02, 2023 | 10:03
    lògic maig 02, 2023 | 10:03
    i que espereu, d'un hotel que acull en braços plegats la militància de vox, i d'un cuiner español

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa