VadeVi
Premien ‘Viña Esmeralda’ per cuidar el Mediterrani
  • CA

Viña Esmeralda, de Família Torres, ha estat premiada per les seves accions en benefici de la mar Mediterrània. Segons informa la marca a través d’un comunicat, la marca ha estat distingida als Premis Gravity Wave per la seva contribució al medi ambient. Concretament, ha rebut el premi ‘OLA al Major Impacte de Plàstic Recollit’ a la segona edició d’aquests guardons, que es va celebrar fa poc a València.

Uns premis que reconeixen la implicació en la protecció del mar

L’objectiu d’aquests premis, organitzats per l’empresa social i ambiental Gravity Wave, és donar visibilitat a les empreses, les persones i les institucions que s’impliquen en la protecció dels mars i que estan adherits al moviment Plastic Free Oceans. L’activitat principal de Gravity Wave és la recollida de plàstics del Mediterrani i de les seves costes per tal de reciclar-los, convertint-los en mobiliari urbà, entre altres productes.

Fundada l’any 2010 pels germans Amaia i Julen Rodríguez, el seu objectiu és salvar el mar de la contaminació per plàstics a través de la col·laboració amb altres actors. Treballa amb una flota de més de 2.000 pescadors tradicionals de més de 50 ports de la Mediterrània, que recullen aquests residus per a netejar-los i reciclar-los, contribuint a l’economia circular.

Gamma de vins ‘By the sea’

23.000 quilos de residus retirats

Viña Esmeralda es va proposar cuidar la mar unint forces amb aquesta empresa l’any 2022. A través de l’edició limitada ‘By the Sea’, la venda de cada ampolla contribuïa a retirar de les costes l’equivalent a 10 ampolles de plàstic.

Gràcies a la implicació dels consumidors dels més de 30 països on la marca és present, Viña Esmeralda va aconseguir que s’eliminés l’equivalent a 23.000 quilos de residus de plàstic de les costes, un fet que l’ha fet mereixedora d’aquest reconeixement mediambiental.

Viña Esmeralda renova el seu compromís

La marca, a més, renovarà la seva aliança amb Gravity Wave per a aquest 2023 amb una nova edició limitada del seu vi blanc i també del rosat que es presentarà durant els pròxims mesos. Així, ratifica el seu compromís amb el medi ambient i especialment amb el Mediterrani, contribuït a reduir la contaminació per plàstics de les seves platges.

Més notícies
Viña Esmeralda
Viña Esmeralda i Gravity Wave retiraran 23 tones de plàstic del mar
Comparteix
Un acord de col·laboració es proposa preservar l'essència del Mediterrani i donar una segona vida a aquest material
Viña Esmeralda es vesteix de corall aquest estiu
Comparteix
El clàssic de Torres surt al mercat amb una edició limitada
Neix Viña Esmeralda Rosé, el nou ‘Clàssic Mediterrani’
Comparteix
Els VI Premis Torres & Earth s'han entregat a l'espai Terra Veritas de Barcelona | Família Torres
Torres reconeix de nou l’esforç dels seus proveïdors per reduir emissions
Comparteix
Els 'VI Premis Torres & Earth' també han distingit la CEL de Caldes de Montbui i el comunicador José Luis Gallego

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa