VadeVi
Salvador Puig coordinarà la secció de viticultura i enologia de l’ICEA
  • CA

Salvador Puig podria entrar en els propers dies a formar part de la junta de l’Institució Catalana d’Estudis Agraris, l’ICEA, com a coordinador de la secció de viticultura i enologia d’aquesta entitat de l’Institut d’Estudis Catalans.

Segons fonts properes a l’entitat, el fins ara director general de l’INCAVI podria així continuar vinculat al sector vitivinícola a través d’aquest organisme que estudia, investiga i fa difusió del món de l’enologia i la vitivinicultura des de diverses aproximacions i vessants.

De moment, malgrat Puig confirma que és només “un candidat” a ocupar el càrrec, aquest dilluns, el Vinseum confirmava la informació arran d’una reunió que l’actual junta hauria celebrat a les seves instal·lacions. “Ens agrada molt que la nova junta de l’ICEA s’estreni fent reunió al Vinseum“, deien, i ho facin “amb la presència del seu nou coordinador Salvador Puig“, anunciaven.

El proper 14 de desembre tindrà lloc l’assemblea de la ICEA on es farà la renovació dels càrrecs de l’actual junta, entre els quals, s’oficialitzaria aquest nomenament de Salvador Puig.

Precisament fa tan sols uns dies, la secció de viticultura i enologia de l’ICEA organitzava a Barcelona una trobada per commemorar el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació. Montserrat Nadal, membre destacada de la secció, feia un repàs d’algunes de les fites aconseguides en el llarg d’aquesta trajectòria i destacava el paper “clau” que l’Institució Catalana d’Estudis Agraris està exercint en el camp de l’estudi i transferència de coneixement d’aquests sectors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa