VadeVi
Vadevi gestiona la barra de vins de la Barcelona 080

Les novetats i últimes tendències del món de la moda se citen aquesta setmana a Barcelona. Arrenca aquest dimarts 2 de maig la 31a edició de la 080 Fashion Week, punt de trobada de dissenyadores, dissenyadors i marques que venen a sorprendre amb les seves darreres i més sorprenents col·leccions. Aquesta plataforma de moda que impulsa el Departament d’Empresa i treball a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, el CCAM, compta enguany amb un convidat de luxe: el vi català.

Una barra de vins catalans

La barra de vins, a proposta de l’INCAVI, esdevindrà el punt de trobada per a les persones que visiten el recinte modernista de Sant Pau i que tenen ganes de compartir una copa mentre comenten la desfilada o esperen al proper torn. Des de l’anomenada Open Area s’hi poden trobar vins de tres denominacions d’origen de Catalunya: blancs, rosats i negres de la DO Catalunya, DO Penedès i DO Montsant amb una oferta variada que incorpora joves, criances, tipologies d’elaboració i varietats diferents. L’equip de Vadevi s’encarrega de servir els productes que maridaran amb les millors col·leccions del moment, mentre dona a conèixer les singularitats que defineixen cada territori.

L’espai ‘Wine and cheese’ està ubicat a l’Open Area de la 080 | Foto: E.V.

El president de la Generalitat inaugura l’edició

Pocs minuts després de les 12:00 h del migdia, el president de la Generalitat Pere Aragonès, acompanyat del conseller de Territori Roger Torrent i de la directora de l’INCAVI Alba Balcells, ha oficialitzat la inauguració d’aquesta 31a edició. Abans de participar en la primera de les desfilades, ha visitat l’espai dedicat als vins i formatges catalans, des d’on se l’ha informat de la riquesa i diversitat vitivinícola que descriu i defineix Catalunya i del valor afegit que aporten els vins que neixen i s’embotellen de punta a punta del país.

La barra de vins estarà oberta des d’aquest dimarts 2 fins al divendres 5 de maig al llarg de tot el dia, des de les 10:30 h del matí fins a les 21:00 h de la nit.

Més notícies
A la barra de l'Open Area de la 080 hi haurà vi català | Foto: 080 Barcelona Fashion Week
El vi català també desfilarà per la ‘Barcelona 080’
Comparteix
Entre els dies 2 i 5 de maig hi haurà vi de les Denominacions d'Origen Penedès, Montsant i Catalunya a la barra de l''Open Area'
Mistinguett Sparkling premiarà als joves dissenyadors de la 080 BCN Fashion
Comparteix
Es farà un concurs de samarretes que donarà l'oportunitat de mostrar les peces a la passarel·la d'Oscar Leon

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fan a maig 02, 2023 | 17:49
    Fan maig 02, 2023 | 17:49
    Obama, soy Pedrin, dame tu camiseta ¡¡¡
  2. Icona del comentari de: elMónCorruptgent.Cot a maig 02, 2023 | 21:19
    elMónCorruptgent.Cot maig 02, 2023 | 21:19
    Canta massa posar un article de la fira del vi amb la foto del MHP Aragonés just per sota d'un sobre la llei de sequera de Junts amb la foto de Batet. Es podria entendre si no haguesiu retirat l'article de Cot d'avui mateix amb masses comentaris no corruptgents o la disbauxa de censura d'aquest cap de setmana per part de Vicenç Pagès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa