VadeVi
Vins Vinents s’obre al públic amb la primera jornada sobre l’organització del sector
  • CA
Vins Vinents

!--akiadsense-->

Comencen les jornades monogràfiques de Vins Vinents obertes al públic. Després de setmanes de reunions amb experts de diversos àmbits, el projecte de l’Incavi i l’Associació Vitinícola Catalana que vol definir com ha de ser el vi català en els propers 10 anys, entra en una segona fase.

La primera jornada pública es farà dilluns dia 9 de març a les 9h a la Wine Business School, l’antiga estació enològica de Vilafranca del Penedès i se centrarà en el model d’organització del sector vitivinícola. Es farà coneixent experiències de França. Itàlia i Espanya.

Durant tot el matí es presentaran diferents models d’organització i governança en el sector de la vinya i el vi i s’obrirà el debat a les persones assistents. La primera part es dedicarà a conèixer com a ho fan a França amb Fabrice Rieu, elaborador, vicepresident dels Vins del Rosselló i de Wine Paris a Itàlia amb Eugenio Pomarici, professor de la Universitat de Pàdova i de la Rioja amb Emilio Barco, professor de la Universitat de la Rioja.

A la segona part de la jornada, es presentaran experiències exteriors d’empreses i organitzacions catalanes amb Ramon Raventós, del Grup Codorníu, Josep Ma Pujol Busquets, d’Alta Alella, i Jesus Mora, coordinador general de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles.

Després de les ponències hi haurà una taula rodona i debat amb tots els ponents i els assistents. Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament al correu electrònic [email protected] fins al 5 de març.

El full de ruta per impulsar el vi català en el període 2020-30

Vins Vinents neix de la voluntat manifesta de l’INCAVI i l’AVC d’organitzar un gran congrés sectorial per proposar estratègies de futur, amb l’acord del Consell Assessor de l’INCAVI, format per les dotze denominacions d’origen catalanes, JARC, Unió de pagesos, Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Institut del Cava, Pimecava, ACC1Ó, Prodeca i els Departaments d’Agricultura, Empresa i Coneixement, Salut i Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa