VadeVi
Entregats els premis del VI Concurs de Relats Eròtics DO Penedès

Aquest divendres passat es va celebrar la cerimònia d’entrega de premis dels VI Concurs de Relats Eròtics DO Penedès, organitzats per la Fundació Penedès. El celler Naveran de Torrelavit va ser l’encarregat d’acollir l’acte d’aquests Jocs Florals, envoltat de vinyes, oliveres i xiprers i que va anar acompanyat d’una visita i una degustació gastronòmica i de vins.

Aquest certamen, patrocinat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca, la DO Penedès, l’Acadèmia de Tastavins Sant Humbert, Euroselecció S.L. i el Restaurant Vilagut de Vilafranca del Penedès, va començar amb la visita al celler i amb la degustació gastronòmica a càrrec de Masia Torre del Gall i els millors vins de Caves Naveran.

L'acte va començar amb una visita al Caves Navona | Fundació Penedès
L’acte va començar amb una visita al Caves Navona | Fundació Penedès

Millora en la qualitat dels relats participants

El propietari del celler, Michel Guilleron Parellada, va saludar els presents per donar inici a la gala d’entrega, a què van assistir unes 110 persones. L’acte va ser conduït per la Presidenta de la Fundació Penedès, Coque Tuyà Manzanera, i el portaveu del jurat, Luis Delgado Morcillo, que van agrair als autors dels contes, “alguns molt picantets”, les seves aportacions. Sense ells, van dir, “aquest concurs no tindria sentit”.

En total s’han presentat 31 relats, de 20 dones i 11 homes. La majoria són de les comarques catalanes però també n’hi ha del País Valencià. El jurat afirma que, per bé que s’han presentat menys escriptors als premis, la qualitat literària ha pujat respecte les convocatòries anteriors.

Els finalistes, premiats amb la publicació, van ser nomenats pel representant del jurat i se’ls va entregar un diploma i un pàmpol petjapapers:

– Sra. Cristina Olivé Piera, amb ‘La paret mestra’.

– Sra. Maria Rosa Nogué Almirall, amb ‘El suc de la terra’.

– Sra. Silvia Rodríguez Mondéjar, amb ‘La nit del tast’.

– Sra. Mar Fernández Montenegro, amb ‘Com conservar el vi un cop obert’.

– Sra. Carolina Giménez Aparicio, amb ‘Però si dic el teu nom’.

– Sra. Maria Juan Serrahima, amb ‘Posa música, Joan’.

– Sra Vanesa Abajas Hernández, amb ‘El client habitual’.

– Sra. Marina Sancho Roca, ‘Exuberància entre les vinyes’.

– Sr. Joan Hosta Balenyà, amb ‘Regal’.

– Sra. Clàudia Samsó Ràfols, amb ‘Roja’.

– Sra. Rosa M. Isart Margarit, amb ‘(Les) Granada’.

Els guanyadors del VI Concurs de Relats Eròtics DO Penedès | Fundació Penedès
Els guanyadors del VI Concurs de Relats Eròtics DO Penedès | Fundació Penedès

Entre les lectures dels relats premiats, el sommelier Xavier Domènech va afegir pinzellades sensuals tot fent un tast de vins de Caves Naveran, amb el rosat Flor de Pinot i els negres Clos dels Àngels i Don Pablo. A continuació, es van anunciar els relats guanyadors:

PRIMER PREMI: Dotat amb 500 euros (impostos inclosos), atorgat per la DO Penedès; més una dotzena de copes Riedel, atorgades per Euroselecció; i un lot de 12 vins DO Penedès, que correspon al relat Sota el pi de can Girona, l’autor del qual és el Sr. Ivan Bonache Cuadrado.

SEGON PREMI: Una degustació per a dues persones al Restaurant VILAGUT de Vilafranca del Penedès; més una dotzena de copes Riedel, atorgades per Euroselecció; i un lot de 6 vins Penedès, al relat Mots que creen pessigolles escrit per la Sra. Elisenda Guiu Pont.

TERCER PREMI: Un tast o maridatge dirigit, a Sala Espai Penedès-BCN de l’Acadèmia de Tastavins; més una dotzena de copes Riedel atorgades per Euroselecció; i un lot de 3 vins Penedès al relat Yotsuyu, no mitsu, escrit pel Sr. Xavier Bagés Llasera.

Una actuació musical molt exitosa

La vetllada va ser amenitzada amb el concert d’òpera a càrrec del baríton Plamen Papazikof, els tenors Javier Lázaro Ayuso i Jorge Armando Jasso i la pianista Elisabeta Mironova, que van interpretar peces clàssiques i melodies actuals, posant dempeus a un públic entusiasmat que va aplaudir exaltat i va demanar fins a tres vegades la interpretació d’obres fora del programa; el darrer bis va ser una les peces més conegudes del repertori líric en català, la cançó ‘Rosó (pel teu amor)’, aprofitant que era el dia de la Mare de Déu del Roser.

Més notícies
relats eròtics

Sensualitat, desig i vins se citen de nou al certamen de relats eròtics

S'obre convocatòria d'aquest concurs que convida a crear textos per donar a conèixer d'una manera diferent la zona vitivinícola del Penedès
:  - Mobile

Els millors relats eròtics maridats amb vins del Penedès

:  - Mobile

Erotisme i vi s’alien de nou en el Concurs de Relats amb DO Penedès

Una proposta de la fundació Futura Local amb el patrocini de la DO Penedès, d’Euroselecció i Tastavins, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Consell Comarcal i l’Incavi
:  - Mobile

El conte “Hem de parlar” guanya el concurs de relats eròtics amb DO Penedès

L'èxit d'aquesta primera edició fa que els organitzadors anunciin la repetició d'aquest concurs
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa