VadeVi
La descomunal despesa en vi en un restaurant que aixeca polèmica
  • CA

El restaurant de luxe Nusr-Et de Londres fa tan sols unes setmanes que ha obert portes a la capital britànica i sembla que li quedarien pocs dies abans de finiquitar definitivament el servei d’atenció al client. Pocs dies ha durat aquesta franquícia, propietat del xef turc Salt Bae -de nom real Nusret Gökçe, que hauria arribat a Gran Bretanya donant continuïtat a una marca ja consolidada a Estambul, Dubai i Nova York.

Sigui com sigui, malgrat els dies en què ha servit taules poden contar-se gairebé amb els dits, aquest pas per Londres no ha estat mancat de polèmica. Una de les recents ha estat quan ha començat a circular un dels seus tiquet de caixa de 37.000 lliures esterlines (poc més de 43.000 euros), amb una despesa que s’hauria destinat, en la major part, en productes de la carta de vins.

(Reddit)

El rebut mostra que una taula de quatre comensals hauria acumulat una factura de 37.000£ (43 mil euros), que incloïa un càrrec de servei de 4.800 £ (al voltant de sis mil euros). D’aquest import total, més de 30.000£ (uns trenta-cinc mil) es van destinar a cinc ampolles de vi: dues ampolles de Petrus 2003, que si fem cas al rebut costaven 9.950 lliures cada una; una tercera ampolla de Petrus 1996, de 9.100 lliures; i dues de Dom Pérignon Rosé que van pagar per a 810 £ l’ampolla. La resta de la factura semblava destinada a menjar i refrescs.

Els comentaris a xarxes han viralitzat la imatge del tiquet i ha generat un reguitzell de comentaris sobre la desorbitada despesa, alhora que s’ha destapat una antiga queixa, en relació al tracte que el xef turc estaria donant als seus treballadors: malgrat els preus de la carta, sembla ser que el propietari no estaria pagant massa bé els seus treballadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa