La presidenta de la Comunitat de Madrid Isabel Díaz Ayuso continua generant polèmica amb les seves opinions que quan coincideix que salten a les xarxes socials, acostumen a generar tot tipus de reaccions i comentaris per a tots els gustos.

En aquest cas, la polèmica ha sorgit en relació a l’anunci que va fer fa uns dies el Govern espanyol sobre la voluntat de eliminar les begudes alcohòliques, com el vi o la cervesa, als menús dels bars i restaurants. Així, la copa de vi o de cervesa que ha format part integral dels dinars i sopars dels establiments de restauració des de sempre podria anar desapareixent. Segons el ministeri espanyol de Sanitat, aquesta mesura forma part d’una estratègia que té com a objectiu “millorar” la salut cardiovascular.

Com a resposta, la presidenta madrilenya ha compartit el següent post: “Un bon vi, com el que els senyors del Govern (espanyol) ens volen prohibir”. Acompanyant el text, la foto d’una copa de vi amb la qual Ayuso hauria acompanyat un dels seus darrers àpats.

El post no ha deixat ningú indiferent i ha generat tot de reaccions i comentaris. D’entrada, l’equip de Podemos, que s’ha sentit interpel·lat per “l’acusació”. El partit lila responia “Ens has enganxat. I ara anem a per l’aigua amb gas, no et despistis”, deien amb ironia. I per acabar, un petit contraatac: “De totes maneres, estem segurs que el teu germà t’aconseguirà bons proveïdors“, li etzibaven també a través de Twitter.

“Per aquest motiu els partits polítics i els qui en formen part haurien de tenir prohibit utilitzar les xarxes socials“, solta un altre usuari. “No us conformeu en semblar idiotes, sinó que a més a més ho demostreu a base de tuits”, dirà.

Malgrat tot, molts dels comentaris es dirigeixen a Podemos, “aquest és el nivell del partit que governa”, li responen; o “Podemos, el partit al qual li mola prohibir tot allò que és incapaç de complir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa