VadeVi
El vi català es cola al ‘Supermercat’ de Lildami
  • CA

“Marta, ajuda’m a trobar una nova tornada per la cançó supermercat”, demana l’artista Lildami a Marta Clot, sommelier i responsable del projecte Vi & Companyia. De fet, es tracta d’un repte que va iniciar el terrassenc a través del seu perfil a Instagram, en el qual demanava la participació de diverses persones que volguessin sumar-se a l’èxit d’aquest ‘hit’ d’estiu anomenat Supermercat.

Marta Clot posa en joc el vi català. La tornada, que ella proposta és aquesta:

Però quan soni aquesta cançó,
Entre els avisos de les promocions,
Tinc una oferta i no pots dir que no

En negreta, les aportacions de la sommelier.

M’he enamorat, al supermercat,
entre la verdura i el menjar preparat.

M’he enamorat, al supermercat
mai no m’esperava trobar-me’l allà.

M’he enamorat d’un vi català
que m’ha recomanat viicompanyia.cat
.

M’he enamorat d’un vi català
per fi ja sé quin vi he de comprar
.

View this post on Instagram

A post shared by Vi & Companyia (@viicompanyia.cat)

L’artista terrassenc, que va fer de jurat a la primera edició d’Eufòria, Lildami ha triomfat amb el seu darrer senzill, aquest “Supermercat” editat per Halley Records. La cançó narra la història d’un enamorament que neix de manera espontània en un supermercat, utilitzant un estil que fusiona pop, rap i trap que ell mateix ha anomenat ‘música aqüàtica’.

Marta Clot és la impulsora del projecte Vi & Companyia des d’on amb el seu company Mike donen a conèixer i prescriuen el vi català “amb un estil jove”, com ells mateixos defineixen. “Volem fer arribar el vi que es fa a Catalunya a tothom”, diu la sommelier, “sense tants tecnicismes ni frases que l’allunyen de molta gent”.

De fet, en una entrevista en aquesta mateixa capçalera ja lamentava que “no es pensa prou en la gent jove, hi ha perfils molt potents però utilitzen llenguatges massa tècnics que allunyen i fan elitista un món que no ho ha de ser“, apuntava. El fet és que a través dels seus perfils a Instagram, Twitter o TikTok comparteixen tips o recomanacions sobre coses bàsiques com ara varietats o mètodes d’elaboració. Des d’aquest 2022, també organitzen activitats com per exemple tastos guiats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa