VadeVi
Agustí Torelló Mata inaugura la primera rotonda del cava de Sant Sadurní
  • CA
La rotonda d'Agustí Torelló Mata a Sant Sadurní

!--akiadsense-->

Responent a la iniciativa que l’Ajuntament de Sant Sadurni va llençar a totes les empreses del municipi per assumir el cost de fer i mantenir les rotondes del poble, Agustí Torelló Mata ha estat la primera en realitzar la rotonda ubicada davant del Mon del Cava.

Des del celler, es va entendre la iniciativa com una forma de col·laborar amb el poble, embellint un espai públic, a l’estil del que es fa a molts països on el mecenatge és part de la cultura popular. El projecte, representa una estructura d’ampolla de cava arrelada als 4 punts cardinals: Nord, Sud, Est i Oest, amb les varietats pròpies del cava: Macabeu , Xarel·lo, Parellada i Trepat. Quatre colors de terres diferents que marquen la diferencia d’un poble amb vocació de capital universal.

La idea del projecte, de Ramon Robert (Estudi Connecta) l’han portat a terme artesans i empreses del poble: Francesc Rossell és l’artista del ferro que ha donat vida a l’ampolla, juntament amb l’empresa de Tabaquista que ha fonamentat i compactat el terra.

La inversió de 25.000€ està lligada a una concessió de 5 anys, prorrogables a 5 més. El resultat és un espai nou i emblemàtic pel cava, que espera tenir continuïtat en altres empreses.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rònec a abril 30, 2019 | 05:53
    Rònec abril 30, 2019 | 05:53
    Marededeusenyor, quina rotonda més espantosa! L'ampolla sembla una gàbia. Quina creu que tenim a aquest país amb l'espai públic, quins viles i pobles més lletjos que hem fet a Catalunya!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa