VadeVi
Carles Andreu representarà els petits elaboradors a la patronal AECAVA
  • CA
Carles Andreu ha estat escollit el representant dels petits elaboradors a la patronal Aecava
Carles Andreu ha estat escollit el representant dels petits elaboradors a la patronal Aecava

!--akiadsense-->

Com a conseqüència de la unió de les dues patronals del Cava, la nova associació AECAVA – Associació d’Elaboradors de Cava acaba de constituir un grup de petits elaboradors. El grup estarà representat per una comissió de 10 membres que tindrà com a finalitat representar els interessos de les empreses elaboradores de Cava petites i potenciar la seva representativitat dins de la patronal.

A la primera reunió de la comissió de representants del grup de petits elaboradors, Carles Andreu ha estat escollit per unanimitat com el seu representant. Així mateix, un cop la Junta Directiva confirmi el seu nomenament – complint amb un dels punts de l’acord amb PimeCava -, està previst que Andreu assumeixi la vicepresidència segona d’AECAVA que va deixar vacant en el seu moment Codorniu i que havia de coincidir, segons l’esmentat acord, amb el representant de la comissió. En paraules d’Andreu, “aquesta nova etapa de la patronal del Cava és engrescadora però també se’ns presenten molts reptes que hem d’afrontar, especialment els petits elaboradors de Cava. Des del grup volem ser especialment pro-actius amb la presentació de propostes que, tot i que es generin des de la perspectiva de la petita empresa, puguin aportar valor a tot sector”.

Carles Andreu representa el Celler Carles Andreu, amb una història que remunta al segle XVIII, quan la seva família va començar a dedicar-se al cultiu de la vinya. En l’actualitat la família és propietària d’unes vuitanta hectàrees de vinya a la Conca de Barberà, on principalment s’hi conreen les varietats tradicionals de la comarca (macabeu, parellada i trepat). Andreu també és el vocal representant del subcens D4 que engloba els petits elaboradors de Cava al Ple del Consell Regulador del Cava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa