VadeVi
La “Cava Academy” s’estrena a a Londres
  • CA
Els primers alumnes de la “Cava Academy” a Londres
Els primers alumnes de la “Cava Academy” a Londres

!--akiadsense-->

La DO Cava ha posat en marxa aquest dilluns a Londres el seu nou projecte ‘The Cava Academy’ dirigit a sommeliers.

Es tracta d’un projecte que pretén posicionar el Cava Premium als millors restaurants del món a través de la formació avançada i específica pels seus equips de sommeliers. Està previst impulsar aquest programa de formació en els principals mercats de Cava Premium en els propers anys.

Per poder oferir el màxim nivell acadèmic els docents que s’han triat són els Màster of Wine Lenka Sedlackova, Fernando Mora, Sarah Jane Evans i Richard Hemming, a més de Matthew Longuere, i Silvia Grimaldo, Directora de Comunicació de la DO Cava.

Cada edició de “Cava Academy” comptará amb sis blocs formatius: història i reglament de la DO Cava, viticultura i varietats, enologia, criança i Cava de Paratge Qualicat, xifres i promoció del cava i finalment maridatge i servei.

Alguns dels caves premium que es van tastar a la primera sessió de la “Cava Academy” a Londres
Alguns dels caves premium que es van tastar a la primera sessió de la “Cava Academy” a Londres

!--akiadsense-->

Es tractaran en profunditat diversos temes des de l’origen del cava fins al servei, amb l’objectiu de formar professionals realment experts en cava perquè tinguin recursos pràctics que els ajudin a millorar la seva oferta de cava en els restaurants on treballen. A més al final de cada bloc es farà un tast magistral per reforçar el temari.

Aquesta primera edició es farà en tres dilluns seguits, el 9, 16 i 23 de juliol a Londres i compta amb la participació de 45 alumnes. Les places es van esgotar en 48 hores i queda una llista d’espera de 40 persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa