VadeVi
La Confraria del Cava convidarà a una copa de cava per Sant Jordi
  • CA
D’esquerra a dreta, Salvador Rovira, membre del consell capitular de la Confraria del Cava; M. Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters; Patrici Tixis, president de la Cambra del Llibre de Catalunya, i Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana del TurismeSalvador Rovira, membre del consell capitular de la Confraria del Cava, M. Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters, Patrici Tixis, president de la Cambra del Llibre de Catalunya, i Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana del Turisme

!--akiadsense-->

“Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava” tornarà a ser enguany el lema amb què la Confraria del Cava celebrarà Sant Jordi. Com ho ha fet les darreres quatre edicions, l’entitat repartirà punts de llibre i cava durant la Diada, en una campanya que s’ha organitzat amb la complicitat de l’emissora de ràdio RAC1 i del Gremi de Llibreters de Catalunya. Aquest 2018, l’autor del disseny del punt de llibre és el dibuixant d’historietes gallec Joan Carlos Ramis, que ha publicat en destacades revistes com el TBO.

La campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava” proposa que totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona (l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada) seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per una copa de cava. Les copes se serviran en un estand ubicat al mateix Palau Robert.

Sant Jordi també a Sant Sadurní

A més del Palau Robert de Barcelona, la Confraria del Cava també celebrarà la Diada de Sant Jordi a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia, on l’entitat tindrà un estand des d’on es repartirà cava. El funcionament de la campanya serà el mateix que a Barcelona i, en aquest cas, s’obsequiarà els clients de les llibreries sadurninenques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa