VadeVi
La DO Cava parlarà amb els Premis Goya per esbrinar perquè brinden amb xampany francès
  • CA
Protagonistes dels Goya de l'any passat brindant amb Moët et Chandon
Protagonistes dels Goya de l’any passat brindant amb Moët et Chandon | Alberto Ortega

!--akiadsense-->

“Em sap greu que uns premis espanyols com són els Goya, triin un escumós estranger per brindar”, afirma el president de la DO Cava, Javier Pagès en declaracions a Vadevi, “és per això que farem una trucada a l’Acadèmia del Cinema Espanyol, per veure com podem arreglar aquesta situació”.

Des de fa 10 anys la gala de lliurament dels Premis Goya s’alia amb el xampany francès Moët et Chandon. Una situació que per Pagès és una mica anòmala, “en una gala que es reivindica el cinema espanyol i s’anima al seu consum és un contrasentit que es passi un missatge i que després facin una altra cosa. Demostra molt poca sensibilitat”.

El president de la DO Cava entén que aquesta és una decisió econòmica. Recorda que quan ell estava al capdavant de Codorníu van fer alguna aproximació amb l’Acadèmica del Cinema però les xifres que es movien per poder fer aquest patrocini eren molt elevades.

Del mateix parer és el president de l’Institut del Cava. Damià Deàs recorda que Moet et Chandon és un grup financer molt potent i que pot entendre que s’hagi pres la decisió per motius econòmics. Admet però que “a nivell emocional aquestes decisions ens toquen i saben greu”.

Deàs afirma que potser seria interessant que algunes empreses del cava s’unissin per intentar canviar aquesta situació.

Ambdós coincideixen en que no hi veuen mala intenció però sí manca de sensibilitat per part de l’Acadèmia de Cinema Espanyol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa